Ha a járdán jön velem szembe egy roma banda, az mennyire jó ötlet ha átmegyek a másik oldalra?
# 9
Jah mert olyan mindennapos hogy a cigók nőket erőszakolnak a nyílt utcán. Te már tényleg beteg vagy.
Azzal hogy átmész az út túloldalára meg csak felhívod magadra a figyelmet. Minden önvédelmi tanfolyamon elmondják kismilliószor hogy 90%-ban rajtad múlik hogy áldozat lesz-e belőled. Ha magabiztos vagy nem kötnek beléd, még ha olyanok is, ha meg bujkálsz meg menekülsz akkor biztos hogy téged szúrnak ki.
Egyébként tapasztalataim szerint nem is az itthoni cigókkal van manapság a gond, hanem a romsziból ideszabadult majmokkal(khmm külföldre szakadt honfitársainkkal ugye divatnácik? :P). Azokban tényleg nincs semmiféle értelem, és lazán meglékelnek egy rendőr szeme láttára is. Velük jobb vigyázni, de ha látják hogy te nem egy beszari kislány vagy ők sem kötekednek mert tudják hogy mi többen vagyunk.
Nagy öngól BAZ megyében lakok ;)
Az ilyen mindennap utcán megerőszakolós meg minden sarkon kirablós sztorikkal meg csak az estimesékben találkozok pedig laktam már elég alja helyeken is.
"Ha magabiztos vagy nem kötnek beléd"
Aha, szóval mégiscsak belekötnek másokba (kivéve, ha szerinted az illető magabiztos). Ezzel kiválóan ellentmondtál saját magadnak. Grat.
17-es egészen véletlenül nem vagy cigány?
Jöhet a duma, hogy nem:
Hagyjuk már ezt a minden ember egyenlő, nem számít a bőrszí.
Ha egy magyar ember megy az utcán egyedül és szembejön bele egy cigánybanda, akkor ösztönösen emelkedik a pulzus száma és elkezd félni.
Bevallom őszintén 1/32-ed részben állítólag cigány vagyok, bár ez soha nem nyert bizonyítást. :P De ha jön a Jobbik lehet én is a lágerben végzem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!