Mi a véleményed arról, hogy nemzeti-keresztény kormányunk közpénzből,10 millió forintért a Blikk nevű szennylapnak állíttat szobrot egy budapesti közterületen?
Az a baj, hogy ezek a tolvajok annyira elszemtelenedtek, hogy már a nyilvánosság előtt, szemrebbenés nélkül lopnak el tízmilliókat, milliárdokat. Ha az "emútnyócévben" ilyesmi történt, már vonultak a fizetett tüntetők, dúltak, fosztogattak a belvárosban, most hol vannak a dicső magyar emberek? Miért nem megy ki tüntetni senki? Ja, most nem fizeti őket a fidesz... Egyszerűen gyomorforgató, amilyen patkánytanyává teszik ezt az országot, mintegy kétmillió ember pedig mosolyogva és boldogan támogatja is őket.
Egyébként még a kérdéshez annyit, hogy vérfideszes, vérben forgó szemű nyuggerek szokták a pofákat vágni, amikor pl. buszon, villamoson valakik ilyen blikk-féle szennylapokat kihajtogatva nézegetnek, erre most kiderült, hogy ez a kedvenc újságuk. De hát láttunk már sok ilyen eszmei megvilágosodást a felcsúti KISZ-titkár vezette hazaffyak gyülekezetétől.
A Blikk igen szokszor kiteregette a politika szennyesét is,hát meg kellett venni őket,de miért az adófizetők pénzén? Ismereteim szerint nemcsak szobrot állíttat,hanem anyagilag is támogatja a lapot.
Nagyon ritkán vettem meg az újságot:Nem értek egyet azzal,hogy a karosszékben ülve lehet bárkiről,bármikor,bármit írni!!! Igen sokszor sajnáltam embereket akik "ügyeletesként" minden nap szerepeltek.El nem tudom képzelni a média,sajtó világában miért azokat választják, akiket sem a környezetem, sem én nem hívnám életre,mitöbb sosem cikkeznék róla???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!