Miért lenne Vona Gábor jó miniszterelnök? Mivel nyerte el máris a te bizalmadat?
Akkor itt egy jobbikos véleménye:
Vona Gábor nem biztos, hogy jobb miniszterelnök lenne, mint x vagy y, de egy biztos: nem lenne rosszabb. És akik azt mondják, hogy úristen, ha ő lenne a miniszterelnök, akkor romalázadás így, fejetlenség úgy, azok valótlant állítanak, és/vagy félnek attól, hogy nekik szar lenne egy jobbikos kormány alatt. Nézzünk szembe a ténnyel: a rendszerváltás óta ez az ország egy csődtömeg politikailag. Minden regnáló politikai párt (a Jobbik kivételével) volt már hatalmon, nem is egyszer, és én nem látom a hűdenagyjólétet. Akkor van joga bárkinek a Jobbikról is lehúzni a keresztvizet, ha csak egy percet is voltak már kormányon. És a fintorgóknak stílszerűen egy Vona-idézettel válaszolok: ,,Csak az fél tőlünk, akinek félnivalója van."
Én személyesen beszéltem vele.Igaz,hogy kimondja az igazat, de megoldást nem tudott mondani a jelenlegi problémára.Mi probáltuk a támogatásunkat nyujtani,de a szavaiból azt vettem ki,hogy neki így megfelel Ő még most nem akar miniszter elnök lenni.
CSalodást okozott,de kedves és közvetlen ember.
Jókat mondanak, pótolják a többség hangját a parlamentben, de ezen kívül engem sem győztek meg semmi többel, és jó retorikával rendelkező miniszterelnökünk volt már, akire azt hittük megment... és mi lett belőle, még a saját oldala se szereti már összhangúan.
Szerintem ha ezt az EU-ból való kilépést elhagyná, (nyugodtan olvassatok utána, hogy rosszabbul járnánk)
és tudnám hogy nagyjából mit szeretnének, és lenne jó szakember mögöttük, akkor esetleg.
OFF: Történelmi tény, nyugattól jót eddig nem kaptunk (és amíg a dolgok így haladnak nem is fogunk) lásd trianon,56,VH-k, (védtük európát a töröktől és minden egyébtől míg ők meg vígan kereskedtek és támogatták őket, amikor meg ezt felismerve összefogtunk a törökkel ellenük, egyből ellenünk fordultak, és Hőseinket az "ellenség" törökökhöz száműzték (Rákóczi).
Akkor is és ma is, tartani kéne a távolságot kelet és nyugat között, mert nem véletlenül vagyunk mi KÖZÉP-európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!