Kik azok a ballibek?
A ballibek elméletben létező fogalom. Magyarországon úgy használják mint azok akik a Jobbikra és a fideszre nem szavaznának.
De gyakorlatilag a Jobbikra, Jobbikosokra pl tökéletesen ráillik!
Mert a gazdaságpolitikájuk erősen balos míg jogilag sok liberális dologért harcolnak! Ilyen a fegyverviselés és önvédelem joga!! A konzervatívok ezt elvetik míg a liberálisok szerint alapvető jogod megvédeni magad.
Aki ismeri Amerikában a fegyverpárti liberálisok és a konzervatív fegyverellenzők harcát az érti mit mondok.
Szóval meglepő de ha egy külföldinek kéne megnéznie hogy melyik párt milyen irányultságú akkor a Jobbik lenne a leg "ballibebb" párt!
A szélsőjobb azért ragadt rájuk mert a zsidóellenességük annyira erős "hívószavuk" hogy az elnyomja a politikai irányultságukat!
Ballibeknek nevezi a Jobbikos csürhe az összes vélt és valós ellenségét. Igazából csak liberálist jelent, csak a liberálisok pár érvvel simán megbuktatják a Jobbikos fröcsögést, ezért hozzá kellett tenni a 'bal' szócskát, így a liberálisok 90%-a nem érvel mellette, hiszen ritka, hogy valaki liberális és baloldali legyen. Általában ez a felvilágosult, értelmiségi, városi fiatalok értékrendje.
Ajánlom, hogy még valahogy fűzzék bele a zsidó szót, hogy még jobban lehessen utálni. Balzsidlib, judballib vagy ilyesmi. Az ilyenek mindig nagy hatással vannak a talpiban kisfröccsöző, szebbjövőtöző rétegre.
" Ballibeknek nevezi a Jobbikos csürhe az összes vélt és valós ellenségét. Igazából csak liberálist jelent, csak a liberálisok pár érvvel simán megbuktatják a Jobbikos fröcsögést"
Ne hazudj már ekkorát. Nem vagyok Jobbikos, de ez így egy jó nagy kamu állítás.
"Ne hazudj már ekkorát. Nem vagyok Jobbikos, de ez így egy jó nagy kamu állítás."
Én meg Jobbikos vagyok és teljesen igazat írt!
Nem veszed észre hogy az összes "ballib"-es kérdés egy pejoratív, kamu állításra alapozó, provokáció? "Miért gondolják, hogy...", "Miért mondják, hogy", stb.
Ezzel csak hergelni lehet. Úgy csinálok, mintha kérdeznék, gyakorlatilag kimondatok velük valamit.
" Ballibeknek nevezi a Jobbikos csürhe az összes vélt és valós ellenségét. Igazából csak liberálist jelent, csak a liberálisok pár érvvel simán megbuktatják a Jobbikos fröcsögést"
Na ez a pár érv az elcigányosodott régiókban már korántsem működik. A burokban élők még lehet beveszik, hogy a Bándy gyilkost is sajnálni kellene, mert ő a fehér elnyomás áldozata... nyilván a sok kisebbségi támogatás és felzárkoztatásukra kidobott pénzzel elnyomjuk őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!