Jelenleg szerinted Gyurcsány népszerűbb vagy Mesterházy?
Ez marha jó kérdés, az MSZP-nek van sok híve, de szerintem egy csomóan a Mesterházy nevét sem tudják, akkor az MSZP rajongói ő érte lelkesednének?
A DK-ért meg kb. a fene sem rajong, hiszen még semmit sem csináltak, de vannak a Gyurcsánynak is "hívei", ami azért a történtek után számomra érthetetlen.
Ezt azért nehéz összehasonlítani.
A DK támogatottsága az MSZP-hez képest töredék. Hogy mennyire azt nem tudom, mert össze vissza kamuznak az újságok 3-7% közötti DK támogatásról.
Én egyiket sem látnám szívesen a parlamentben, de hát a nagy számok törvénye alapján Mesterházy ott lesz valamilyen formában ...
Gyurcsány az egyik legismertebb (negatív) karakter a magyar politikában ,Mesterházy csak az MSZP egyik kirakat bábuja.
Gyurcsánynál lehet hogy a szoci párt népszerűbb ,de Mesterházy kispályás Fletóhoz képest.
"Én tuti fejbe lőném az összes olyat, aki ezen személyek valamelyikére mer szavazni..."
Na igen. Ők meg téged lőnének fejbe...
Úgyhogy én már csak egy kávét szeretnék. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!