Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti rasszisták vagytok?

Válasz25 kérdése:

Ti rasszisták vagytok?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 12:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekem semmi bajom a színesbőrüekkel, egyedül a cigányokat nem szeretem a személyes tapasztalataim szerint.
2012. szept. 21. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem vagyok az, mert nem a bőrszín alapján ítélek, hanem a viselkedés és a külső alapján. Nem úgy értem a külsőt, hogy márkás ruhát kell hordani, hanem, hogy valaki mennyire ápolt, tiszta. Ilyen külsejű alakoktól, ha fehér, ha cigány, ha néger tartok. Egyéb esetben semmi problémám nincs a normális emberekkel.
2012. szept. 21. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

Én nem vagyok rasszista, viszont idegenellenes vagyok.

Nincs semmi bajom a négerekkel, ázsiaiakkal, indiaiakkal, arabokkal csak ha beköltöznek Európába.

Az indiaiakat is kár volt beengedni a Kárpát-medencébe.

Szerintem a franciák nagy része is megbánta már, hogy beengedtek több millió észak-afrikait az országukba.

Az a véleményem mindenki a saját fajtája, a hozzá hasonló emberek között él szívesen. A cigányok, a zsidók, a kínaiak, az amerikai négerek is elkülönülnek, egymás között érzik jól magukat. Egy fekete muszlim ritkán köt barátságot, házasságot egy fehér katolikussal.

2012. szept. 21. 14:30
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Természetesen rasszista vagyok.
2012. szept. 21. 15:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
# 13 A számból vetted ki a szót, akár én is írhattam volna! :D
2012. szept. 21. 16:41
 16/20 anonim válasza:
Nem vagyok rasszista/cigányellenes elismerem a hihetetlen tehetségüket a zene és a tánc iránt.És vannak török barátaim.
2012. szept. 23. 19:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Kívánok minden cigókedvelőnek, jobbró-balról népes pereputtyot!! Utánna kérem a "nem vagyok rasszista " véleményeket! Esetleg lehet befogadni a családba , vőként-menyként !
2012. szept. 23. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:
mint az állat
2012. nov. 24. 16:42
 19/20 anonim válasza:
Na ez mi. Annyit írtam "nem" mert tökéletesen megfelelt a felvetett kérdésre. Erre mit kapok? Lepontozást. Nem gyengét. Elárulja valaki mi nincs rendben a hozzászólásommal?
2012. nov. 25. 01:26
 20/20 anonim válasza:

Természetesen az vagyok jómagam is!

Én tapasztalatok alapján váltam rasszistává. szerintem nekem sem kell leírnom kik (helyesbítek: *mik) miatt.

2013. jún. 12. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!