Azt gondolnám, hogy biztos szegény, ha kovásztalan kenyérre fanyalodik.
2012. szept. 12. 15:13
2/14 anonim válasza:
Mondjuk, ha a munkahelyi főnöködnél látod?
2012. szept. 12. 15:14
3/14 anonim válasza:
Mit kellene szólnom? Míg Bpn éltem én is ettem ilyeneket.
2012. szept. 12. 15:28
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok Jobbikos,de mi is sokszor eszünk,vagy készítünk belőle valamit! Sőt, régen nagypénteken minden katolikus család is ette.
2012. szept. 12. 15:35
5/14 anonim válasza:
"Mondjuk, ha a munkahelyi főnöködnél látod?"
Akkor mivan? Van rá valami törvény, hogy munkahelyi főnöknek tilos pászkát ennie?
2012. szept. 12. 15:47
6/14 anonim válasza:
Most azért, mert Jobbikos miért furcsálná? Mert zsidó étel? Na és? Ebből látszik, hogy te is olyan egyszerű vagy, mint egy faék.
2012. szept. 12. 16:14
7/14 anonim válasza:
Nagyanyám nem csak hogy pászkát de macesz gombócot is csinált, én meg Jobbikos vagyok!
Na ilyenkor mi van?
Bevan röhögve a lú az ablakon?
2012. szept. 12. 17:04
8/14 anonim válasza:
Egyből előkapnám a hátizsákomból a láncfűrészt, feldarabolnám a meglepett delikvenst, aztán habzó szájjal átcsengetek Zagyva György Gyulához, majd együtt karlendítések közepette eltrappolnánk a kocsmába fröccsözni meg hélótázni.
2012. szept. 12. 17:20
9/14 anonim válasza:
Azt, hogy szereti. Én is szeretem. Meg a ropit is, a csokis nápolyit is, a sós kekszet is.
Ki a francra tartozik az egyéni ízlésem? vagy az ismerősömé?
2012. szept. 13. 09:03
10/14 anonim válasza:
Pászkát még nem láttam ismerősnél, de ketchupot igen! Fúúj b.meg... Elfogott a hányinger, annyira utálom a ketchupot, akkor már inkább a pászka, annak túlzottan íze sincs.
Viszont volt, hogy haveromról kiderült hogy részben zsidó, és érdekes módon nem öltem meg, nem hívtam rá a Betyársereget, nem tettem marhavagonba, nem loptam seriffcsillagot a játékboltból, hogy a mellére tehessem, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!