Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is kezditek úgy látni,...

Ti is kezditek úgy látni, hogy Gyurcsány átveszi a magyar politikai mókamester szerepét?

Figyelt kérdés

Régen eltűnt a politikából Torgyán, akin jókat lehetett derülni, de újabban engem egyre inkább szórakoztat Gyurcsány. Ti is így látjátok?

Mivel tudja, hogy nem szeretik, úgy igyekszik népszerűvé válni, hogy magát bántja. Most magát éhezteti, lehet, hogy holnap ostorral veri. Majd jöhetnek az újabb és újabb ötletek.

De ez az önéheztetés kezdetnek nem is rossz, egész szívderítő ilyeneket hallani.

2012. szept. 10. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Minden királyi udvarba kell egy udvari bolond, V.Iktor udvarának mért kellene másnak lenni. Vagy ő lenne az átkozottul gyenge, új Hofi pótló tabi? (nevetéses fesz. levezetés)
2012. szept. 10. 22:44
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Az a baj, hogy Gyurcsánynak ígyis úgyis többszázmilliós jövedelme van, szóval nincs vesztenivalója. Amúgy valószínűleg arra apellál, hogy ha minél többet jelenik meg a médiában, annál nagyobb esélye van a pártjának a 2 év múlva esedékes választásokon. És lehet, hogy be is jön neki, mert a másolt szakdolgozata, illetve a sukorói meg nem gyanúsítás óta nem igazán lehetett róla hallani. És mint tudjuk, a negatív reklám is reklám.
2012. szept. 10. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Ja, Gyurcsány az egyik valaha volt leggazdagabb politikusunk. Ez a bohém hippikorszak belefér az életébe, úgyis ráér.
2012. szept. 10. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindig is vicces volt,(pl. ahogy táncolt) annak ellenére, hogy nem vagyok egy Gyurcsány fan.(egy szimpatikus politikust nem tudnák felsorolni)
2012. szept. 10. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Gyurcsány mindig is egy bohóc volt. A Lipótmezőt is csak azért záratta be, hogy ne kerüljön oda.
2012. szept. 10. 23:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Mit szóltok az ötlethez. Zseniális húzás lenne Gyurcsánytól, ha kisgólyákat tanítana délre költözni Afrikába, fehér ruhában, piros álcsőrrel a fején, sárkányrepülővel. Reméljük olvassa ezt az oldalt: [link]
2012. szept. 11. 00:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Bepillantás a jövőbe:

2013 augusztus 31-i utolsó híradás Gyurcsány Ferencről az eltűnése előtt:

"Hat, fogságban felnevelt fehér gólyának segít délre költözni Gyurcsány Ferenc ex kormányfő, aki motoros sárkányrepülővel vezeti majd a tapasztalatlan madarakat.

Gyurcsány fehér ruhát és - egyes magyar híradások szerint - álcsőrt is visel a túrán, hogy egy felnőtt gólya hatását keltse a veszélyeztetett fajú fiatal madarakban, amelyeknek vezetőre van szükségük ahhoz, hogy eljussanak a melegebb közép-ázsiai tájakra."

2012. szept. 11. 00:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, hogy ezt már 2005-ben átvette....
2012. szept. 11. 13:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Már KISZ-esként felvette a csörgősapkát. :)
2012. szept. 11. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem, én nem látom úgy, hogy a mókamester szerepét venné át! Az udvari bohóc szerepe egyértelműen Matolcsié! Hogy csak kevesen tudnak rajta nevetni? Igen, valóban drága szórakoztatás az övé: keményen a zsebünkbe kell nyúlnunk a produkcióért!

Az ország varázslója viszont Orbán Viktor! Nincs azeri ügy, közben meg mindenki erről beszél! Van IMF követelési lista, de nem mutatom meg! Látod? Nem látod? Na látod!

Magyarországnak nincs szüksége az IMF-re! Közben meg meredeken zuhan a gazdaság. Ettől már csak a MALÉV zuhant jobban.

Most miért is sátorozik Gyurcsány? Ja igen! Az elő regisztrációért!

Ez is ilyen Orbán-trükk: Kiküldik névre szólóan, hogy a kormány mennyire védi a munkahelyeket. (Úristen! Mennyi pénzt emésztett ez is fel!) Azt meg nem tudják, hogy ki jogosult arra, hogy szavazzon? Mert ugye nem arról van szó, hogy bárkit is megfosszanak a szavazati jogától? Az már nagyon durva trükk lenne! Vagy mégse?

2012. szept. 11. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!