Támogatnád választási regisztrációkor NAGYON egyszerű matematikai és alapműveltségi kérdések bevezetését?
Pl:
- Mennyi 34 + 56 összege?
- Mennyi 9x7?
- Mikor ünnepeljük államalapításunk ünnepét?
- Mi a víz kémiai képlete?

Semmiféle kérdést, és semmiféle egyéb intézkedést nem támogatok, minden ilyen határozottan elítélek. Mi vagy te, isten, hogy más emberek jogait korlátozni kívánod? És miért pont ilyen korlátokat állítasz, miért nem másokat? Ki és milyen alapon határozza meg azt?
Ha mindenképpen zavar, hogy politikai analfabéták fontos döntéseket hoznak, tanítsd őket türelemmel. Ehhez van jogod.

09-10 14:43
Az ilyesmin,van a lényeg. Pl:helyesírás,fogalmazás.A mondatokat nagybetűvel kezdjük, szóközepén meg nem,a pártok nem ülnek a parlamentben,csak emberek.Te már nem is szavazhatnál.Látod milyen jólenne.

Ha ennyire kíváncsi vagy elárulom. A GYK board clip-je furcsán jelenik meg android platformon. A kurzor végig a bal sarokban villog, nem ír nagy betűket, és ha "kimegy" a szöveg a képernyőről, nem látod, mint írsz, mert a kurzoron van a képernyő, nem a megjelenő karakteren. Ha szerinted emiatt nem szavazhatok, gratulálok. Én az olyanokról beszélek, mint amikor valakik egy csoportot rábeszélnek kb 10 perc alatt, mit, miért, hogyan töltsenek ki csapatostul (kb 100 szavazó, ha nem több), és pitiáner rövidtávú előnyökért szavaznak. Se előtte, se utána nem foglalkoznak politikával, se az ország irányításával, mégis ugyanúgy szólnak bele, mint Te vagy én.
Egyszerűen nem vagyok híve az alanyi jogon való kormányzásnak. A közösség sorsa a tét. Nem hiszem hogy ehhez istennek kell lenni. Kicsit kisarkítva jogosítványt is lehetne mindenkinek adni alanyi jogon, ki vagy te hogy korlátozd őt? Isten?
Nem ragozom tovább, ez a véleményem.
(arra a nívós érvre, hogy nem pártok ülnek a parlamentben, hanem emberek, meg nem is mondok semmit :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!