Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Rogán Antal a mai...

Fideszesek! Rogán Antal a mai Mokkában miért nem tudott válaszolni Demcsák Zsuzsa azon kérdésére, hogy az IMF valóban ilyen szigorú feltételek szabott, vagy csak kitaláció?

Figyelt kérdés

3-szor is megkérdezte ugyanazt és mondta egy igen vagy egy nem megteszi, de választ vagy halvány utalást nem kapott a kérdésre, csak mellébeszélést.

Aki látta reggel, az tudja miről van szó.

2012. szept. 10. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik éppen akkor nem akart nyíltan a szemedbe hazudni.
2012. szept. 10. 10:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Erre én is rájöttem, ezért érdekelne hogy a fideszesek ezt mivel magyaráznák
2012. szept. 10. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Lényegében megkaptuk a választ..
2012. szept. 10. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Ha Rogán nem tudott, egy Fideszes mitől tudna rá válaszolni? Persze oké, hogy eleve nem az a célod a kérdéssel, hogy valami értelmes érv derüljön itt ki, csak lehessen szidni tovább a Fideszt.
2012. szept. 10. 11:08
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Azért nem válaszolt, mert az már kiderült, hogy nem szabott feltételeket az IMF (legalábbis ilyen féléket nem), a múlt héten tiltakoztak a sajtóban megjelentek miatt. Viszont, ha ezt nyíltan beismeri Rogán, akkor azzal azt is elismeri, hogy hazudtak, és nem csak a szóviviők, hanem maga a kedves vezír is.
2012. szept. 10. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az értelmesebbje pontosan tudja hogy egy ordas nagyot hazudott megint a fidesz ezzel az IMF listával!

Az MTV-sekre meg rászóltak hogy "halállistának" kell nevezni különben ki lesznek rugva!!

Ez a fidesz! Már az öszödi beszédet is lehagyták balhéban de még mindig szavaz rá a sok birka!

A fideszesekkel meg beszélni nem lehet mert az ész érvekre demagógiával válaszolnak!

Eddig akivel elkezdtem volna érvek mentén beszélgetni a magyar gazdasági lépésekről azok mind nagyon hamar átváltottak a "gazdasági szabadságharc" témájára mert mind elbuktak a tényekkel szemben...

2012. szept. 10. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!