Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2014 újra MSZP?

2014 újra MSZP?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 19:09
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
26%

Én őszintén nem értem, hogy miért szidjátok sokan ennyire az MSZP-t. Végül is már háromszor elnyerte a választók bizalmát. Aztán pedig melyik másik párt jobb nála? Az Orbán-bagázs röpke két év alatt bebizonyította inkompetenciáját.

Az idealista LMP vagy a fasiszta Jobbik ugyan még nem bizonyítottak kormányon, de jobb is ha nem kerül ilyesmire sor...

2012. szept. 9. 21:31
 22/52 anonim ***** válasza:
57%

nem nem soha

attól mentsem meg az ég

2012. szept. 9. 21:32
 23/52 anonim ***** válasza:
71%

Én még nem-Jobbikos létemre is különbséget tudok tenni a fasizmus, az antiszemitizmus és az antcionizmus között.

De amúgy ez egy tipikusan mszp-s hozzáállás, kettősmércés, képmutató, valóságot ferdítő, önigazolást kereső szemlélet.

Ezért utálják őket annyian. Még akkor is, ha sokan felejtettek is két év alatt.

2012. szept. 9. 21:38
 24/52 anonim ***** válasza:
66%

Az MSZP 12 évig bizonyította inkompetenciáját. Most már, ennyi MSZP-s tapasztalattal a hátunk mögött legalább ezt belátják az emberek.

Valaki persze még így is visszaírja.

Köszönjük szépen MSZP, elég volt belőletek örökre.

2012. szept. 9. 21:41
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Soha többé MSZP, soha többé Fidesz!
2012. szept. 9. 21:49
 26/52 anonim ***** válasza:
51%

"Bajnai mire fordította az imf hitelt? azt tudjuk h. Orbán molt és eon akart venni belőle, de Bajnai mire fordította?"

Kastélyépítésre.

2012. szept. 9. 21:54
 27/52 anonim ***** válasza:
2 év alatt sok minden változhat az emberek pártképéről. De ha véletlenül a maszop kerülne "hatalomra", akkor 100%, hogy olyan tüntetések vagy forradalom lesz amilyet még nem látott a világ!
2012. szept. 9. 21:57
 28/52 anonim ***** válasza:

24

Az MSZP messze kompetensebb volt, mint a mostani Fidesz. Amit az elborult agyú Orbán-bagázs művel kormányzás címén, az már tiszta őrület. Arról nem beszélve, hogy a pofátlan hazudozás fogalmába is új életet leheltek. Aki ezt tagadja, az messze nincs tisztában a tényekkel - és csak az elvakult jobber fanatizmus vezérli...

2012. szept. 9. 22:16
 29/52 anonim ***** válasza:
beszéljenek a tények remélem beszámolsz róla ... mire költötték a 10 ezer milliárd forintot plusz, ami befolyt a privatizációból? Ne mutogass másra én most csak arra vagyok kíváncsi miért kell a mszpre szavazni ? mire megy a felvett hitel?
2012. szept. 9. 22:33
 30/52 anonim ***** válasza:

"Arról nem beszélve, hogy a pofátlan hazudozás fogalmába is új életet leheltek. "

Te nmiről beszélsz ?

Milyen új életet kellett volna abba lehelni ??

2012. szept. 9. 22:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!