2014 újra MSZP?
Én őszintén nem értem, hogy miért szidjátok sokan ennyire az MSZP-t. Végül is már háromszor elnyerte a választók bizalmát. Aztán pedig melyik másik párt jobb nála? Az Orbán-bagázs röpke két év alatt bebizonyította inkompetenciáját.
Az idealista LMP vagy a fasiszta Jobbik ugyan még nem bizonyítottak kormányon, de jobb is ha nem kerül ilyesmire sor...
nem nem soha
attól mentsem meg az ég
Én még nem-Jobbikos létemre is különbséget tudok tenni a fasizmus, az antiszemitizmus és az antcionizmus között.
De amúgy ez egy tipikusan mszp-s hozzáállás, kettősmércés, képmutató, valóságot ferdítő, önigazolást kereső szemlélet.
Ezért utálják őket annyian. Még akkor is, ha sokan felejtettek is két év alatt.
Az MSZP 12 évig bizonyította inkompetenciáját. Most már, ennyi MSZP-s tapasztalattal a hátunk mögött legalább ezt belátják az emberek.
Valaki persze még így is visszaírja.
Köszönjük szépen MSZP, elég volt belőletek örökre.
"Bajnai mire fordította az imf hitelt? azt tudjuk h. Orbán molt és eon akart venni belőle, de Bajnai mire fordította?"
Kastélyépítésre.
24
Az MSZP messze kompetensebb volt, mint a mostani Fidesz. Amit az elborult agyú Orbán-bagázs művel kormányzás címén, az már tiszta őrület. Arról nem beszélve, hogy a pofátlan hazudozás fogalmába is új életet leheltek. Aki ezt tagadja, az messze nincs tisztában a tényekkel - és csak az elvakult jobber fanatizmus vezérli...
"Arról nem beszélve, hogy a pofátlan hazudozás fogalmába is új életet leheltek. "
Te nmiről beszélsz ?
Milyen új életet kellett volna abba lehelni ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!