Nem hinném, hogy a Jobbikban ilyen nagy numerológia szakik ülnének, inkább véletlen. De ha szándékosak lennének ezek a dolgok a támogatóik elenyésző kisebbsége tudná ezek jelentőségét (ahogy az itteni válaszok is mutatják).
2012. szept. 8. 21:03
15/19 anonim válasza:
Az itteni válaszolók nyilván nem reprezentatívak, ahogy az én véleményem sem, mindenesetre már ált iskolában tudta minden osztálytársam a 88 jelentését, így ha tényleg annyi oldalas a Jobbik programja az nem véletlen, hanem egy neo-náci szimbólumra való tiszta, érthető utalás.
2012. szept. 8. 23:18
16/19 anonim válasza:
Igen a 88 a női rádióamatőrök üdvözlése!
2012. szept. 8. 23:51
17/19 anonim válasza:
Szerintem azért lett 88 oldal, hogy valaki felvesse ezt a kérdést és ezáltal beszédtéma legyen a párt foglalkozzanak, beszéljenek a pártról. Ez amolyan reklám féle mivel a célja szintén a figyelemfelkeltés és ezt el is éri, melynek a legkézenfekvőbb bizonyítéka az, hogy ez a kérdés fel lett téve.
Az EU ellenes tüntetés biztos, hogy nem ehhez igazított.
2012. szept. 9. 03:58
18/19 anonim válasza:
"Látom nem érted, mire gondolok 88 német abc 8. betűje:H 88=HH HH = Heil Hitler"
a magyag ábc szegint meg éé akkor az mit jelent? ételt életet? én éhezem?
január 14 ike tuti direkt volt
tudták hogy akkor születtem és a tiszteletemre felvonulást rendeztek
mivel a történelem igen terebélyes kb minden napra jut 100-200 esemény jobb oldali,bal oldali görög, török, magyar, ukrán stb
minden napra lehetne valamit aggatni
2012. szept. 9. 11:25
19/19 anonim válasza:
utolsónak szól: kb, idáig nem volt olyan hogy ne mondtak volna valamit egy napra. Szerintem ha random mondok napokat még arra is találnák pár elméletet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!