Orbán Viktor csak szerintem hízott el nagyon? Elég nagy hasa lett. Nem mozog eleget?
Figyelt kérdés
A hétvégi Videoton meccsről van is egy fotó, ahol áll, s kezében egy mobillal telefonál. Látványosan nagy a hasa a képen. Öltönyben nem is olyan feltűnő, ahogyan elhízott, inkább hétköznapi viseletben lehet ezt jól látni. Ennyire el tudja tüntetni egy menő öltöny a túlsúlyt?2012. aug. 31. 21:34
11/21 anonim válasza:
remélem ez már a jele annak hogy mihamarabb megdöglik...
12/21 anonim válasza:
Hja, kérlek, a Parlamentben nincs kötelező, mindennapos testnevelésóra! Sebaj, a sörhas úgyis veszélyes dolog, reménykedjünk.
13/21 anonim válasza:
A kormányváltás előtt is elég kövér volt már, de tényleg egyre durvul a helyzet. Még 10 év, és úgy fog kinézni, mint Jabba the Hutt. Viselkedni mondjuk már most is úgy viselkedik.
15/21 A kérdező kommentje:
Én nem láttam mostanánan Fletót szerepelni, mert jó ideje nem nézek TV-t, csak neten szörfölök, de szerintem ő még most is jó kondiban lehet. Szerintem teljesen más alkat a kettő. Fletó lehet, hogy simán ehet még Viktornál is többet, nem látszik meg rajta. Én ha ránézek a kajára, már hízok. Mindenki teljesen más alkat.
2012. szept. 1. 09:56
17/21 anonim válasza:
Nem kizárt, hogy ez is egy dilibogyó mellékhatása, amit a skizofréniájára szed.
18/21 anonim válasza:
A baj az, hogy annak is csak a mellékhatásai látszanak.
19/21 A kérdező kommentje:
Miért? Ez tényleg beteg mentálisan? Vagy ez csak egy pletyka, hogy pszichiáterhez jár?
2012. szept. 3. 16:49
20/21 anonim válasza:
Már 50 körül van, öregszik.
Ő is ember, a legtöbben a negyvenes éveik végén kezdenek el hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!