Megszakította velünk a diplomáciai kapcsolatot Örményország, hogyan tovább?
Szerintem is ez egy nagy szégyen Magyarországra, de nem hiszem, hogy bármiféle jelentősebb következménye lesz.
Sajnálom, hogy a magyar diplomácia felzárkózott a nyugatihoz és a vélt gazdasági, pénzügyi előnyökért cserébe félredobja az erkölcsöt.
Jó az örmények marketingje, amúgy csak egy szánalmas hiszti, amit művelnek, gondolom picit hallatni akarják a hangjukat.
Amit velünk tesz pl Szlovákia az sokkal-sokkal durvább (gondolok itt a magyarok szlovák állampolgárságának megvonására, vagy Sólyom László nem "beengedésére")
Én komolyan nem értem, hogy hogyan lett ebből a piszlicsáré ügyből ekkora diplomáciai bonyodalom.
Mo. nem szabadon engedett egy gyilkost, hanem átadta a hazájának, akik megígérték, hogy még vagy 20 évig börtönben marad... Lehet, hogy baromi naív volt a magyar vezetés, hogy ezt bevette, de nem gondolom, hogy jogos az örmény harag.
Az én adómat ne egy külföldi rab fogvatartási költségeire fordítsák (mondjuk senkiére sem, a börtönök legyenek inkább önfenntartók).
Ettől függetlenül nem kellett volna kegyelmet adni egy baltás gyilkosnak - szerintem az hibázott, aki ezt tette.
A kérdés számomra az, hogy tudtak-e a magyar hatóságok arról, hogy ha kiadják, akkor kegyelmet fog kapni?
Egy napja kussol a magyar külügy... Minden lap erről cikkezik ők meg csak annyit böfögnek hogy "értékeljük a helyzetet"...
No nem baj matolcsy-féle unortodox gazdaságpolitikánk már volt, most lesz martonyi-féle unortodox külpolitikánk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!