Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megszakította velünk a diplomá...

Megszakította velünk a diplomáciai kapcsolatot Örményország, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudom van-e még egy ilyen ország, tudtommal ilyen Mo.-on húsz éve nem volt minimum. Mi következik ezután szerintetek?

2012. aug. 31. 20:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Az a legdurvább az egészbe, hogy titokban tudták tartani az egészet. Több tucat embernek kellett tudnia a dologról, és egy sem lebegtette meg a sajtónak, hogy mi készül. Ez szinte már félelmetes.
2012. aug. 31. 22:41
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez egy nagy szégyen Magyarországra, de nem hiszem, hogy bármiféle jelentősebb következménye lesz.

Sajnálom, hogy a magyar diplomácia felzárkózott a nyugatihoz és a vélt gazdasági, pénzügyi előnyökért cserébe félredobja az erkölcsöt.

2012. aug. 31. 22:44
 23/29 anonim ***** válasza:
25%

Jó az örmények marketingje, amúgy csak egy szánalmas hiszti, amit művelnek, gondolom picit hallatni akarják a hangjukat.

Amit velünk tesz pl Szlovákia az sokkal-sokkal durvább (gondolok itt a magyarok szlovák állampolgárságának megvonására, vagy Sólyom László nem "beengedésére")

Én komolyan nem értem, hogy hogyan lett ebből a piszlicsáré ügyből ekkora diplomáciai bonyodalom.

Mo. nem szabadon engedett egy gyilkost, hanem átadta a hazájának, akik megígérték, hogy még vagy 20 évig börtönben marad... Lehet, hogy baromi naív volt a magyar vezetés, hogy ezt bevette, de nem gondolom, hogy jogos az örmény harag.

2012. aug. 31. 22:53
 24/29 anonim ***** válasza:
16%

Az én adómat ne egy külföldi rab fogvatartási költségeire fordítsák (mondjuk senkiére sem, a börtönök legyenek inkább önfenntartók).

Ettől függetlenül nem kellett volna kegyelmet adni egy baltás gyilkosnak - szerintem az hibázott, aki ezt tette.

A kérdés számomra az, hogy tudtak-e a magyar hatóságok arról, hogy ha kiadják, akkor kegyelmet fog kapni?

2012. szept. 1. 00:39
 25/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nem hiszem hogy a magyra külügy, még kevésbé Orbán egyedül vitte ezt végig. Ha szarkeverés volt akkor azt az egész EU együtt csinálta végig, kell nekik az azeriek kőolaja és földgáza hogy ne legyenek függésben az oroszoktól . Vagy az is lehet hogy csak simán az azeriek fejben kisakkozták hogy miként alakulnak majd a dolgok, és rájöttek hogy akár simán szembe is köphetnek minket, az olajuk miatt nem fogunk tudni visszavágni.
2012. szept. 1. 01:11
 26/29 anonim ***** válasza:
80%
Kicsik vagyunk és szegények! egy dolog volt amire büszkék lehettünk idáig és sikerült megóvni ez a becsületünk, most ezt is sikerült Orbánnak eljátszani a gyilkos kiadatásával. Szívszorító látni ahogy Magyar zászlót taposnak a földön! az MSZP is sok hibát követett el de ekkora marhaságot még ők se tudtak elkövetni. Orbánék Magyarországot gazdaságilag pénzügyileg és erkölcsileg is lezüllesztették! Kontár hazug birka banda ez a Fideszes banda akárhogy is nézzük! NOS FIDESZRE SZAVAZÓK! LÁTJÁTOK MÁR HOGY KIT SZABADÍTOTTATOK RÁ SZEGÉNY KIS SOKAT SZENVEDETT ORSZÁGUNKRA?????
2012. szept. 1. 07:54
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Egészen elképesztő, hogy egy baltás gyilkost milyen érvekkel lehet kegyelemben részesíteni. Megnézném a kegyelem indoklását.
2012. szept. 1. 11:58
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
Orbán Viktor kitartóan ássa Magyarország sírját, és ti akik véditek segítitek ebben.
2012. szept. 1. 14:23
 29/29 A kérdező kommentje:

Egy napja kussol a magyar külügy... Minden lap erről cikkezik ők meg csak annyit böfögnek hogy "értékeljük a helyzetet"...

No nem baj matolcsy-féle unortodox gazdaságpolitikánk már volt, most lesz martonyi-féle unortodox külpolitikánk is!

2012. szept. 1. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!