Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lopta a legtöbbet Magyarors...

Ki lopta a legtöbbet Magyarországon?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 17:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ezt lehetetlen megválaszolni, különösen a rendszerváltás óta, a szajré külföldre mentésének lehetősége miatt. Érdekes azonban, hogy amíg a politikusok és egyes közéleti üzletemberek a társadalom figyelmének középpontjában állnak, addig semmit a világon nem tudunk, például a több száz milliós, vagy akár milliárdos értékű villák tulajdonosainak több tízezres tömegéről...
2012. szept. 5. 08:07
 22/28 anonim ***** válasza:
97%
a volt MSZMP-sek, Gyurcsányék, a magyar celebek.
2012. szept. 5. 08:35
 23/28 anonim válasza:
Lacika78 sajnos én sem!
2012. szept. 5. 08:44
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Tudod 19/ ha én lennék csak egy-két napra a miniszter akkor azokat az embereket akik az országunkat vezeték akik bent ültek a parlamentben azokat egytől egyik számüzném kínába, mert ott még érvénybe van z állammal szemben elkövetett csalásért sikkasztásért a halál büntetés-- ott legalább megtanulnának becsületesen élni.

szidják azt az átkor kádár-korszakot, holott a utolsó 15 éveben már lehetett ipart is kiváltani, igaz nem volt olyan nagy a jövedelem, de nem is volt akkora különbség pimasz módon mint most ráadásul a KMK még büntették is nem hogy bárkinek ne lett volna munkája. Akkor sokkal nyugodtabbak voltak az emberek nem úgy mint most, amikor egyik napról a másikra élnek és akinek van állása az is feszült mert lehet hogy holnap már nem lesz.

Emlékszem annak idején amikor Antal egy alkalommal beszélt a legelején-- akkor elhagyta a száját egy mondat--" Mindig voltak vezetők és kiszolgálok"-- akkor azt mondtam a férjemnek jobb lenne összepakolni és elhúzni innen mert olyan szemét kapitalista világ lesz itt a jövőben ahol csak a diplomások a vezetők és tőkések fognak embernek számitani a többi a tömeg a dolgozok a középosztály és a melós az csak kiszolgálói lesznek az új gazdagoknak.

Akkor a férjem azt mondta lehurrógva, hogy Te mindig rémeket látsz majd meglátod, most hogy a ruszkik kifelé pakolnak" ha mi a nyugathoz" csatlakozunk végre felvirágzik az ország.

Megásd lesz ennek még böjtje mert a magyart a szlávokat az EU nagy hatalmai mindig csak szolganépként, kiszolgálóként kezelte, mint ahogy Antal mondta -- és a jövőben a hazai kutyabőröket előkeresőket na és a kihipózott fejű kommunista ivadékokat is a vállunkon fogjuk eltartani-- csak bele ne pusztuljunk.

Ma reggel csak ült az udvaron és fújtatott alig tudtam vele mit kezdeni-- annyira felhergeli magát a gondjaink miatt-- nem érkezett meg a családi pótlék ahogy kellett volna és tegnap már csak 10 forintunk volt. Hiába mondom van kenyér van tej és van étel attól ő még is örjöng. tegnap előtt szintén osztott szorzott idegességében figyelmetlen volt -- épp a szilvát szedte a magasabb ágairól a fenébe és eldőlt a létrával mert az utcán nem egyenes a talaj árok is van. Jól megütötte a hátát a bordáit azóta fásliztam, mert eddig nem ment orvoshoz-- na most eltudtam zavarni és végre nyugalom van itthon. Sokszor nem is a gond a szigorú beosztás készít ki hanem a férjem állandó idegeskedése.

Sajnos nem vagyunk egyformák és a bizonytalanságot vagy a szigorú beosztást, azt hogy más nincs nem lesz lehetőség semmire hogy több legyen a pénz azt bizony nem mindenki bírja elviselni. az én férjem se képes képtelen megszokni ezt a helyzetet, mert egész életében mindig talált kiegészítő munkát ha pénzre volt szükség-- most viszont már vagy 5 éve nincs semmi vagy ha van a végén nem fizették ki csődöt jelentettek és eltűntek.

Szóval a magyar tömegembernek is elég nagy hibái vannak, mert nagyon sokból hiányzik a becsület ahelyett hogy összefognának, egymást segítenék.

Hogy lehet ellopni pld több mint 300 üdülőt az országunkban úgy, hogy a helyi hatóságok sehol nem teszik szóvá? Hogy lehetett eladni csődbe vinni üzemeket úgy hogy az akkori vezetők mélyen hallgattak? Szóval akkor kik is a tolvajok azok akik ellopták és azok is akik eltusolták mind ezek fejében kaptak ők is a zsebbe!

Itt vaqn a munkanélküliség és a ha elmegyek a régi üresen álló üzemek mellett ahol vagy inglis kukaszajrét árulnak vagy sunda-bunda raktározás folyik-- de nem munka mint régen -- Hol vannak a varrógépek a szabászgépek és minden-- hol vannak a cipőgyárak gépei-- vagy a kender-szövőgyár gépei?--

Csövesek egyre szaporodnak és fóliába és tákolmányokban lakják be a közeli erdőket-- miközben egy tucatnyi emeletes épület ott áll egy rakáson rendszerváltás óta mert eltakarodtak belőle a ruszkik-- azóta újra meg újra szemet vetett rá egy-egy gazember csak túl sok lenne rajta a munka -elálltak a megvételtől -és azóta is lepusztul-- miközben elnézik hogy sok ember kint lakik a semmibe munkanélkülien vegetálva.

Velünk szembe beköltözött egy fiatal pár két kicsi pici gyermekkel-- bérleti, vagy albérletnek is mondható díjat fizetnek! A fiatal ember munkanélküli lett azóta itt ott dolgozik és a gyese van a feleségének és a kert amit hoz.

A legutóbb a vásártéren pakolta a zsákokat rekeszeket és leértékelték az őszibarackot és paradicsomot mert kicsit hibás volt Ő több nagy rekesszel hozott haza ingyen ebből saját magának --átjött hozzám csak azért mert látta két gyermeket nevelünk szintén-- én addig nem is ismertem csak láttam őket és udvarosan köszöntem --becsöngetett és felajánlott barackot és paradicsomot csak úgy, minden fillér nélkül-- csak hogy jó lesz a gyerekeimnek, főzzem meg lekvárnak és paradicsomlének.

S miért tették?-- mert a kisebbik unokám akit nevelünk,12 éves, anélkül hogy tudtam volna róla-- kiritkította a játékait és átvitte a nagyobbik 3 éves kislányuknak.

szóval nekünk az embereknek kellene összefogni egymást segíteni és jobban odafigyelni arra, mit művelnek a fejünk felett!

2012. szept. 6. 12:17
 25/28 Árpi4 ***** válasza:
0%
Hát Orbán a brigantijával együtt ! Másoknak felesleges indulniuk, úgysem érik utól...!
2012. szept. 8. 01:43
 26/28 anonim ***** válasza:

Ne beszél már hülyeséget! Ő az egyetlen eddig hosszú távon aki nem a kizsákmányoló külföldi érdekeket nézi, hanem a mi épülésünkre dolgozik.

Tudod ki lopott? [link]

Persze tagadja mint eddig bármit, de mindenki tudja mit csinált. Azt még mondta is, hogy mit tett reggel, éjjel meg este. Csalt lopott és hazudott, hazudik és hazudni fog, de csak amíg valaki be nem fogja a ....!

2012. szept. 9. 01:53
 27/28 anonim ***** válasza:
42%

25-ös, legalább minimálisan tájékozódj, mielőtt valótlanságokat írsz.

Megértem, hogy jól esik szidni Orbánt (van is miért egyébként), de aki nem tudja, hogy a sok volt mszmp-s , szockó politikus, Gyurcsányék kb. nyolcszor annyi pénzt raktak zsebre, az hülye..

2012. szept. 9. 13:47
 28/28 anonim ***** válasza:

24-es rengeteg mindenben igazad van!

Ki van a 10 leggazdagabb magyar közt?

Gyurcsány! mert ő mindig olyan korán kelt, hogy aranyat lelt. Máshogy,böcsületes munkával nem jött volna össze neki sem!

2012. okt. 7. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!