Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kárpátmedence lángesze...

A kárpátmedence lángesze szerint 70000 új munka hely létesült, melyik országra gondolt?

Figyelt kérdés
Mert én csak elküldéseket hallottam.

2012. aug. 28. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Amúgy azért nem tudtak elhelyezkedni tanárként mert mindenhova gyakorlatot kértek, illetve a meghírdetett álláshelyekre eleve megvolt az ismerős, és csak a törvényi kötelezettség miatt hírdették meg az állást.

Egyébként meg aki mondjuk kevésbbé piacképes diplomával rendelkezik azt sem szabadna kiküldeni utcát seperni, szemetet szedni, mert ezzel csak még jobban leértékelik a diploma értékét, illetve megalázzák a delikvenst.

Főleg ha azt egyszer az adófizetők pénzén végezte el.

Csak sajnos O. V. ezen intézkedései kevésbbé vannak a köztudatban. Mindenki csak azt hiszi, hogy közmunkára csak fogatlan alkeszek és a kisebbség megy.

2012. aug. 29. 04:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyébként meg aki mondjuk kevésbbé piacképes diplomával rendelkezik azt sem szabadna kiküldeni utcát seperni, szemetet szedni, mert ezzel csak még jobban leértékelik a diploma értékét, illetve megalázzák a delikvenst.

Miért, szerinted van különbség munka és munka között becsületes munkavégzés szempontjából? Mert szerintem nincs. De ha te azt állítod, hogy bárkinek a munkája többet ér (nem pénzben kifejezve!!!), mint a másik emberé, szerinted az nem megalázó a "másikra" nézve? Mert Szerintem az.

És igen, munka nélkül ne legyen segély annak, aki képes dolgozni. Miért kéne másoknak eltartani? Mert nincs munkája? Dehogynem, pontosan annyi munkát kap, amennyiért megkapja a segélyt.

2012. aug. 29. 17:16
 13/15 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ. Magyarországon biztos nem létesült ennyi munkahely. Mondjuk közmunkával együtt lehet, de most ez a segély helyett van, tehát ugyanaz, mint régen, csak még dolgozni is kell a 40000 forintért. Erre verik magukat? :s

Én itt élek az országban legtöbbek által istenített Nyugat-Magyarországon, Vas megyében. De ez a falu, ahol én élek (Rábahídvég) nagyon szegény, de az egész megyében így van ez. Hát ha ez az ország egyik leggazdagabb térsége, akkor milyenek az átlagos,vagy a szegény környékek? :s Itt Rábahídvégen az emberek 80%-a munkanélküli, de 5-6 éve még ez az arány max. 20% volt. A cigányok, akik a falu kb. felét adják, vályogházakban, fasufnikban élnek... Hát ez a gazdagság?:S Ebben a faluban a legújabb épület 1980-as évek elején épült. Azóta semmi. De ez jellemző az egész környékre. Persze Borsodhoz., Heveshe, Szabolcshoz, Baranyához, Tolnához, Szabolcshoz.. képest ez is jobb, de akkor is.. Ez egy nagyon szegény ország. Ausztria legszegényebb tartománya a magyar határ mellett végigsimuló Burgenland. De ha én átmegyek Burgenlandba az állam leesik. A házak újak, olyanok, mint a paloták, nincsenek cigányok, az utak renden vannak, az emberek gazdagok.. stb. És ez Ausztria legszegényebb régiója. Hát puszi. Románia olyan szinvonalu ország, mint Magyarország, SZlovákia, Szlovénia, Horvátország már megelőzött. Még egyforma velünk Románia, de ha így halad ő is megelőz. Hát nem tudom, mit mondjak...

2012. aug. 30. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Románia olyan szinvonalu ország, mint Magyarország.

Szlovákia, Szlovénia, Horvátország már megelőzött.

2012. aug. 30. 20:38
 15/15 anonim ***** válasza:
szinvonalú*
2012. aug. 30. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!