Mit szóltok ahhoz, hogy Európában az utóbbi 1 évben Magyarországon nőt a legnagyobb mértékben az élelmiszerek ára?
"Arról miért nincs kérdés, hogy 2008 óta először ért el a foglalkoztatás egy szintet?"
Miért nem teszed fel? ÉS arról, hogy nemsokára óriási létszámleépítés lesz több cégnél is.
De a munkanélküliség nem nagyon változott a kormányváltás óta.
""jó az! 7% kamat + recesszió = infláció, bokros is így hívta be a multikat, így lehet igazán olcsó munkaerőt csinálni a magyarból ...
Kb az összes idióta ideológiai koment után az egyetlen üdítő.
Tevléreim, én aztán nem vagyok egy Orbán fan, de mi a francot lehetne csinálni egy recesszív pangó világgazdasági állapotban, úgy hogy az előző kormány nyakig eladósító hiteleit éppen most kell elkezdeni törleszteni?
Mit?
Ez az egyetlen megoldás, a valuta és ezáltal a munkák leértékelése. És ne kezdje el a sok idióta hogy a nyuggerek a Dunába meg 1 ft segély sem, mert ha ezt csinálták volna akkor tényleg lehúzhatnánk magunkat.
"Tevléreim, én aztán nem vagyok egy Orbán fan, de mi a francot lehetne csinálni egy recesszív pangó világgazdasági állapotban, úgy hogy az előző kormány nyakig eladósító hiteleit éppen most kell elkezdeni törleszteni? "
Pl ne rontson a helyzeten? Hazánk az EUhoz képest jóval nagyobb recesszióban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!