Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Európában az utóbbi 1 évben Magyarországon nőt a legnagyobb mértékben az élelmiszerek ára?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 19:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ma 21:07

[link]

2012. aug. 28. 21:16
 12/26 A kérdező kommentje:

"Arról miért nincs kérdés, hogy 2008 óta először ért el a foglalkoztatás egy szintet?"

Miért nem teszed fel? ÉS arról, hogy nemsokára óriási létszámleépítés lesz több cégnél is.

De a munkanélküliség nem nagyon változott a kormányváltás óta.

2012. aug. 28. 21:19
 13/26 A kérdező kommentje:
És sajnos ebben benne van a közmunka, ami nem munka. Arra volt jó, hogy javítsák a képet.
2012. aug. 28. 21:20
 14/26 anonim ***** válasza:
jó az! 7% kamat + recesszió = infláció, bokros is így hívta be a multikat, így lehet igazán olcsó munkaerőt csinálni a magyarból ...
2012. aug. 28. 21:27
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
A Magyar gazdaság teljesítménye egy év alatt 1.2% al romlott, a foglalkoztatottak száma nőtt, ezt egyértelműen a közmunkások okozzák, ennek van egy kis szépséghibája mégpedig az hogy a közmunkások csak viszik az adófizetők pénzét. a közmunka csak látszat megoldás ugyan úgy mint Orbán többi megoldása.
2012. aug. 28. 21:29
 16/26 anonim ***** válasza:
annak a fránya magas kamatnak egy célja lenne,h. a befektetők által hitelekhez jussunk. Csak az a gáz, h. nem versenyképes a több mint 7% kamatú hitel, a cseh vállalkozó 0,5% hitelével szemben ...
2012. aug. 28. 21:31
 17/26 anonim ***** válasza:
Én szívesebben adok arra pénzt, h. szemetet szedjenek árkot takarítsanak v bármi másra ... minth. otthon üljenek ... Sajnos, muszáj hozzá tennem, h. még dolgoztam akkor a szomszéd jól lakott a tyúkjaimból ... most legalább nincs annyi ideje megtervezni a megélhetési lopást ...
2012. aug. 28. 21:35
 18/26 anonim ***** válasza:

""jó az! 7% kamat + recesszió = infláció, bokros is így hívta be a multikat, így lehet igazán olcsó munkaerőt csinálni a magyarból ...

Kb az összes idióta ideológiai koment után az egyetlen üdítő.

Tevléreim, én aztán nem vagyok egy Orbán fan, de mi a francot lehetne csinálni egy recesszív pangó világgazdasági állapotban, úgy hogy az előző kormány nyakig eladósító hiteleit éppen most kell elkezdeni törleszteni?

Mit?

Ez az egyetlen megoldás, a valuta és ezáltal a munkák leértékelése. És ne kezdje el a sok idióta hogy a nyuggerek a Dunába meg 1 ft segély sem, mert ha ezt csinálták volna akkor tényleg lehúzhatnánk magunkat.

2012. aug. 28. 22:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Hamarosan ha így mennek a dolgok hatalomra kerül egy szélsőjobb, hisz ha így emelkednek az árak, éhezés is lehet a vége.
2012. aug. 28. 22:16
 20/26 A kérdező kommentje:

"Tevléreim, én aztán nem vagyok egy Orbán fan, de mi a francot lehetne csinálni egy recesszív pangó világgazdasági állapotban, úgy hogy az előző kormány nyakig eladósító hiteleit éppen most kell elkezdeni törleszteni? "

Pl ne rontson a helyzeten? Hazánk az EUhoz képest jóval nagyobb recesszióban van.

2012. aug. 29. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!