Pontosan mit jelent az, hogy a Zsidók felvásárolták Magyarországot?
""Lásd Vona Gábort, aki az iráni tömeggyilkos forradalmi gárdát akarja behívni Magyarországra... :)
Szerintem az Iráni nemzeti gárda a cionistákhoz képes kismiska, de az amerikaiakhoz is "indiánok" meg az angolokhoz "indiaiak, meg a franciákhoz "észak afrika"
a hollandokat nem is említve stb stb.
Na most a többi párt nemzetközi delegáltjai ezekből az országokból jöttek. Akkor kik is a tömeggyilkosok?
Mikor pld az angolok egy nap alatt fél millió indiait mészároltak le a gyarmati lázongások alkalmával, ppusztán az anyagi haszonszerzés miatt, és akkor ne is beszéljünk az indiánokról akik ma ezrelékekben mérhetően maradtak fenn, vagy d-afrika??
Soroljam még?
ELVAKULT VAGY ÉS NEM LÁTOD CSAK AMI A TE POLKORRETSÉGEDNEK MEGFELELŐ
"Arról volt szó hogy a Jobbikot is segítse valaki a választásokon a tisztaság megőrzésének a reményében."
Természetesen nem más, mint egy tömeggyilkos terrorkülönítmény, amely 20 ártatlan tüntetőt lőtt agyon Teheránban. Mondja az a politikus, amelyik közben a magyar rendőrök azonosítóján, a viperán és kilőtt szemeken rugózik, diktatúrát kiabálva....
"Ugye hogy a kettő fényévekre van?"
Valóban. Simon Peresz kissé rosszul sikerült mondatába belekapaszkodik a judeofób magyar szélsőjobb, és világméretű összeesküvésről röfög. Eközben Vona ökörségeket beszél, és hazaárulást követ el.
"Viszont idézd azt amit Simon Feri mondott!"
Parancsolj:
„Izraeli üzletemberek befektetnek az egész világon. Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, mostanra kivívtuk gazdasági függetlenségünket, felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát”
Ezek szerint, ha egy lánynak azt mondom, hogy "édesem, mindjárt felfallak", a legjobb, ha elszalad, mert biztosan egy kannibállal van dolga :D
"Szerintem az Iráni nemzeti gárda a cionistákhoz képes kismiska,"
Látod, észrevetted te is az ellentmondást és azt, hogy Vona mekkora ökörséget mondott, ezért elkezdtél terelni. Aki Magyarországon világméretű botrányt kavar abból, ahol hibákat és túlkapásokat követtek el ugyan, de halálos áldozat egyetlenegy sem volt, de közben azokkal szövetkezik, akik simán gyilkolásznak ártatlan polgárokat, az a legnagyobb jóindulattal is ostoba és következetlen, de reálisan szemlélve veszedelmesen elvakult és gonosz.
Kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől. Van egy pár ember, aki maga sem tudja eldönteni, hogy mit írjon és ellent mond magának. (ha nem ugyan az a kettő, akkor elnézést).
Nem egy vitát akartam indítani, a kérdés inkább a jobboldalnak szólt...
Egyébként nagyrészt antiglobalistának adok igazat, de a többieknek is köszönöm a délutáni olvasnivalót :)
Én liberális vagyok,normálisnak tartom a cigány bűnözést, a homokosokat, és a zsidókat is tolerálom sőt szeretem. Fel vagyok világosítva ,hogy egy ez teljesen normális ami itt megy. A zsidók te szerinted megveszik az országot? Ha igen mi baj lenne, semmi csak a fasiszták provokációja.
De még fiatal vagyok
"Valóban. Simon Peresz kissé rosszul sikerült mondatába belekapaszkodik a judeofób magyar szélsőjobb, és világméretű összeesküvésről röfög."
Érdekes. Én például se judeofób, se szélsőjobbo nem vagyok, mégis úgy vélem, hogy nem csak egy rosszul sikerült mondat.
Agresszív, előítéletes és bunkó vagy, kedves válaszíró.
Meg tudná valaki inokolni,hogy a belinkelt Freedma-beszéddel és a Daniel Estulin beszéddel mi is a probléma ?
Biztos a Jobbik készítette ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!