Melyik pártra szavaznál, ha most lennének a választások az alábbiak közül?
Az lmp szinte csak budapesten létezik, a pesti zsidók és liberálisok alkotják a szavazóbázisát. mszp-re a még élő nyugdíjasok szavaznak és budapesten nagy a szavazótábora, nem értem, miért.
Mindenképpen fidesz vagy jobbik. Az újdonság miatt talán a jobbiknak is adnék egy esélyt, ugyanis a fidesznek is megvannak ugyanazon korrupt és mocskos ügyei, mint az mszp-nek, és a választási ígéreteinek nagy része is várat még magára, pl. elszámoltatásba bele se kezdtek (nem is akarnak), stb.
amúgy,igen,azt én se értem h ha valaki olyat ír amivel nem értünk egyet,azt miért kell lepontozni.(de ezt nem neked írom kérdező,hanem csak úgy,általánosságban)
"kössz, hogy lepontoztál de nincs értelme. Félsz attól mert a fidesz jól kormányoz? megértem hogy féltékeny vagy:D"
nem értek 1et a politikai állásfoglalásoddal,de tiszteletben tartom,jogod van arra szavazni akire akarsz.viszont te neked nem kéne egoista módon azt írni, h a fidesz a legjobb csak mert te arra szavaztál.
mibe fájt volna ezt írni:fidesz?akkor én se pontoztalak volna le....
Egyértelműen a Jobbikra szavaznék több okból is.
1.Kell valami újdonság is, nem csak Fidesz és MSZP.
2.Rámutat a valódi problémákra.
3.Talán a Jobbik az egyetlen párt, ami a magyar érdekeket is figyelembe veszi.
Lehet azt mondani, hogy a Jobbikosoknak csak a szája nagy és csak ígérgetnek mindenfélét, de ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha adunk nekik esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!