Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavaznál, ha...

Melyik pártra szavaznál, ha most lennének a választások az alábbiak közül?

Figyelt kérdés
Fidesz, MSZP, Jobbik vagy LMP?

2012. aug. 17. 21:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Azt nem értem, miért kell lepontozni valakit, ha a kérdésre válaszol.
2012. aug. 18. 07:14
 12/22 anonim ***** válasza:
44%

Az lmp szinte csak budapesten létezik, a pesti zsidók és liberálisok alkotják a szavazóbázisát. mszp-re a még élő nyugdíjasok szavaznak és budapesten nagy a szavazótábora, nem értem, miért.

Mindenképpen fidesz vagy jobbik. Az újdonság miatt talán a jobbiknak is adnék egy esélyt, ugyanis a fidesznek is megvannak ugyanazon korrupt és mocskos ügyei, mint az mszp-nek, és a választási ígéreteinek nagy része is várat még magára, pl. elszámoltatásba bele se kezdtek (nem is akarnak), stb.

2012. aug. 18. 10:31
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
A baloldal azt akarja elhitetni, hogy a Jobbik tábora a csőcselék, de több felmérés szerint is az egyetemisták nagy része Jobbik szavazó. Van olyan egyetem, ahol a tanulók 70%-a Jobbik szavazó.
2012. aug. 18. 10:56
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Azêrt eléggé kemény azt amit csinálsz! Aki nem a te szájízed szerint ír azt lepontozod? Ez eléggé abszurd...
2012. aug. 18. 16:51
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
Jobbik, a többiek már eljátszották a lehetőségeiket...
2012. aug. 18. 19:27
 16/22 anonim ***** válasza:
91%

amúgy,igen,azt én se értem h ha valaki olyat ír amivel nem értünk egyet,azt miért kell lepontozni.(de ezt nem neked írom kérdező,hanem csak úgy,általánosságban)

"kössz, hogy lepontoztál de nincs értelme. Félsz attól mert a fidesz jól kormányoz? megértem hogy féltékeny vagy:D"

nem értek 1et a politikai állásfoglalásoddal,de tiszteletben tartom,jogod van arra szavazni akire akarsz.viszont te neked nem kéne egoista módon azt írni, h a fidesz a legjobb csak mert te arra szavaztál.

mibe fájt volna ezt írni:fidesz?akkor én se pontoztalak volna le....

2012. aug. 18. 20:26
 17/22 anonim ***** válasza:
MSZP/LMP
2012. aug. 19. 18:00
 18/22 anonim ***** válasza:
48%

Egyértelműen a Jobbikra szavaznék több okból is.

1.Kell valami újdonság is, nem csak Fidesz és MSZP.

2.Rámutat a valódi problémákra.

3.Talán a Jobbik az egyetlen párt, ami a magyar érdekeket is figyelembe veszi.

Lehet azt mondani, hogy a Jobbikosoknak csak a szája nagy és csak ígérgetnek mindenfélét, de ezt csak úgy tudhatjuk meg, ha adunk nekik esélyt.

2012. aug. 26. 01:01
 19/22 anonim ***** válasza:
48%
JOBBIK!!!
2012. aug. 26. 01:02
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
A Fideszre vagy a Jobbikra, de inkább a Jobbik felé hajlok.
2012. aug. 26. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!