Kinek milyen eredmény jött ki a www.politikaiterkep.hu-n?
44,-6
Egyébként én sem tartom igazán mérvadónak ezt a programot.
"Ne csodálkozz!
Az egész egy bóvli szemfényvesztés.
Az Usa ballíb oldala használta kampánycélokra.
Ha valaki nem ballíb ezen a teszten az kő jobbos konzervatív.
"azt akarta elhitetni az ostoba amival hogy ő is ballíb és szavazzon oda. A republikánusok fel is hördültek, mert a 80% uk a teszt alapján balliberális lett sec perc alatt4"
Egyáltalán nem!
A teszt megmutatja, hogy a gondolataid alapján hova tartozol, ha ez nem egyezik a azzal a páttal aminek szimpatikus a propagandája, hát szarügy.
A Jobbikot is ezért teszi baloldali konzervativizmusba, mert a szavazói többségének megvan a véleménye a zsidókat és cigányokat érintő kérdésekben valamint a szegények támogatását illetően, pedig a jelszavai inkább radikális változásról beszélnek, és a kis-középvállalkozások(gazdagok) támogatásáról. Azért tettem mellé, hogy gazdagok, mert azok. Legalábbis amiket itt írnak a jobbikosok, ha valaki jól jár az új adóval (220 ezer felett keres) az gazdag.
Ha a Jobbik nem bort inna és vizet prédikálna, akkor középjobboldali liberális lenne, a 98as Fidesz liberális átellene lenne.
Egyes kérdések, nagyon pontatlanok!
Nekem a homoszexualitás az, ami szemet szúr, mert ott is, másabbak az emberek. Vannak köztük normálisak is, meg van olyan is, aki az utcán mutogatja magát.
Amúgy meg én: -18, -26 és a gazdasági baloldalon vagyok. Ó je!
[2,6]
A kérdező mit szeretne megtudni ebből?
Valóban vannak benne kérdések, amik ma már nem aktuálisak.
Például: "A gazdagok szerintem túl sokat adóznak"
2008-ban még ez egy legitim vélemény volt , hiszen a 36%-os adókulcs valóban magasabb volt, mint a 18%, de a jelenlegi egykulcsos adó mellett legfeljebb az egyet nem értés mértéke változhat egyénről egyénre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!