Miért, mondjátok, hogy Magyarország nem fejlődik?
Hiszen az elmúlt 5 évben EGY a következő 5 évben pedig HÁROM ÚJ STADIONUNK LESZ...Hát ez nem fejlődés + új Sport Aréna (kézilabda, kosárlabda, futsal Győrben, a következő 10 évben pedig még egy új Sport Aréna (úszás, műugrás, vízi-balett, vízilabda) szintén Győrben ez szerintem azért mindenképpen szép eredmény.
(a kérdés egyértelműen, ironikus)
a munkakèpes emberek 10%ának nincs munkája. az nagyon nem 8 milló
egyébként nem csak meccsek vannak ám azokban a stadionokban, szinte nincs olyan nap amikor valaki ne bérelné ki
láttál már te üres stadiont?
a városunk csapata csak nb2es de a nagy pálya csak ünnepnapokon nem foglalt teljesen
itt egyébként sem fociról volt szó, nézd meg még egyszer a kérdést
rengeteg fiatal sportol kèzizik meg ilyenek amatőr csapatok aztán az uszodák sem üresek soha ezeknek a használatakor bérlik a helyet tudod nem emberbaráti szeretetbõl vannak ott, fizettek érte
"Szerintetek mi a makkom fülével tud munkahelyet teremteni közvetlenül egy kormány az építkezéseken kívül? Hmm?"
Építkezni azt kell de nem stadiont hanem gyárakat ugyan is a 3 stadion árából 5 új gyárat tudtam volna építtetni...
"a munkakèpes emberek 10%ának nincs munkája. az nagyon nem 8 milló
egyébként nem csak meccsek vannak ám azokban a stadionokban, szinte nincs olyan nap amikor valaki ne bérelné ki
láttál már te üres stadiont?"
Láttam! Lásd: ETO Stadion "a legújabb stadion" ehhez képest egy héten jó ha 2 nap van benne látogató abból egyik nap kb. 5000Ft a másik nap pedig kb. 5, és akkor ez még csak nem is egy államilag épített stadion... (Egy 15.000-fős városban mely nincs mesze Kapuvártól, Csornától, POZSONYTÓL, Veszprémtől, BUDAPESTTŐL) elmondom egy ETO-DVSC-TEVA/ DVTK / Videoton / Fradi meccsen kívül szinte nincs is senki.
èn csak azt nem értem mia rækot akarsz gyærtani ès ki fogja megvenni
vagy ha van egy jò øtleted mièrt nem pælyæzol?
okoskodni könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!