Ebben a topikban a hozzászólók többségében baloldaliak?
Imádom-balos-jobbos.beszólások olvasását,kész pszihó..
tanulmány.Eszem azt mondja.hogy talán,lesz itt,annyi hogy pór nép talán magához tér, és nem azzal foglalkozik hogy ki milyen oldalra ,nyal!Sajna..nem sok remény.
Ja szívem bal oldalt dobog:d
10-es
Kifejtenéd bővebben mit értesz ezen?
Én utána néztem mi az a liberalizmus. Javaslom olvasd el te is!
"Aki a 19:27-es válaszomat lepontozta (bár qrvára nem érdekel - de tényleg!), az igazán megmagyarázhatná, hogy melyik szót nem értette, vagy nem ért vele egyet?! Őszintén kiváncsi vagyok rá!"
Kedves Sz1u! A tegnapi 17:06-os hozzászólásomban már megadtam a kérdésedre a választ:
"Érdekes, engem meg azért pontoznak le, mert nem értek egyet a szélsőjobb nézeteivel. Érvelni nem tudnak, inkább küldik a pirosat."
Nézd meg mögötte az értékelést: A válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad. A mellékelt ábra is mutatja, hogy igazam van: "Érvelni nem tudnak, inkább küldik a pirosat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!