Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a cikkről?...

Mit gondoltok a cikkről? Megéri e a diploma?

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 1. 10:52
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
És ezek alapján, diplomásként mennyire éri meg Budapesten állást vállalni?
2012. aug. 1. 10:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne, hogy jött ki ez az összeg, az ismeretségi körömben senki sem keres annyit diplomával, és nem asszír-sumér összehasonlító nyelvészetből szerezték a diplomájukat.
2012. aug. 1. 11:00
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem a testvérem nettóba kapott ennél a 240-nél kicsit kevesebbet. Egy számviteli szolgáltatásokat nyújtó világcéghez vették fel már végzés előtt (!) mindenféle ismeretség nélkül mert megfelelt a szigorú angol nyelvű kiválasztási eljáráson. Jól tanult a főiskolán, jól tud angolul (angolul is kell végezni a munkáját); igaz ott a munkavállalók fogyóeszközök, volt olyan napja, hogy este 11-re ért haza de szerencsére most nyáron minden partner nyaral, így nincs akkora hajtás :D
2012. aug. 1. 11:07
 4/17 anonim ***** válasza:
Mezőgazdasági gépészmérnöki végzettséggel karbantartóként dolgozom 3 műszakban fele ennyiért.
2012. aug. 1. 11:15
 5/17 A kérdező kommentje:

"Mezőgazdasági gépészmérnöki végzettséggel"

Kérdem én, hogy miért mezőgazdasági? Normális nem lett volna jó. Ez olyan mint az agrár végzettségek. MA azokkal rohadt nehéz elhelyezkedni, mert nincs már nagyon mezőgazdaság itthon.

2012. aug. 1. 12:06
 6/17 A kérdező kommentje:

ma 11:00

Nézőpont kérdése.

Nekem az ismeretségi körömből az kap kevesebbet aki állami szférában dolgozik. A többi jóval többet kap.

2012. aug. 1. 12:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Tudasban gondolkodj, ne a diplomaban. Attol, hogy van papirod, nem biztos, hogy ertesz is a szakmahoz, mert pl. nem erdekelt amit tanultal, csak a rovidtavu memoriadba raktaroztad az anyagot vizsga elott par nappal, szabadidodben nem foglalkoztal vele, nem olvastal utana...
2012. aug. 1. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Ez mese habbal. Van olyan aki ezt el is hiszi. Az még nem dolgozott, vagy egy álom világban él.
2012. aug. 1. 14:13
 9/17 A kérdező kommentje:

"Ez mese habbal. Van olyan aki ezt el is hiszi. Az még nem dolgozott, vagy egy álom világban él."

Attól, hogy ez sok embernek elérhetetlen, még lehet igaz. Van jó pár ismerősöm aki ennek a többszörösét kapja.

2012. aug. 1. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

"Attól, hogy ez sok embernek elérhetetlen, még lehet igaz. Van jó pár ismerősöm aki ennek a többszörösét kapja."

Aha én meg két diplomával el is hiszem. Persze többszörösét, ki keres félmilliót havonta a politikusokon kívül. Ne etess már.

"még lehet igaz" Persze lehet igaz hisz egyszer a Télapóba is hittél.

2012. aug. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!