Miért törlik az accontomat népszabadság hírportálon?
"Mert a véleményem ellenkezett a népszabadság íróival."
Nem tudjuk, mi volt a véleményed, és milyen stílusban adtad elő. Én is szoktam ott kommentelni, és látom, micsoda buta trollok képesek odapiszkítani. Nem rád célzok, csak megemlítem.
Egyáltalán nem írtam trágár szavakat!!!!!!
És elolvastam a Moderálási szabályokat, egyiket sem sértettem meg.
Lehet azért, mert nem helyeseltél.
A szólásszabadságról, ennyit.
A Népszabadság hírportálja egy szolgáltatás, nincs szólásszabadság, ők döntik el, hogy mi jelenhet meg, és mi nem.
Nem jog a hozzászólás, ez csak egy lehetőség, amit a saját szabályaik szerint nyújtanak.
Itt is törölnek hozzászólásokat, mégse látok ezt kifogásoló kérdéseket.
Millió oka lehet!
Az hogy te úgy érzed igazat írtál stb az nem jelenti hogy nem volt sértő vagy más módon kifogásolható!
Most azt nem is említve hogy nem várjuk hogy az legyen a kérdésed címe: Trágárkodtam a népszabi honlapján és erre töröltek!
Szóval a problémádat mi nem tudjuk megoldani!
Én spec nem olvasom a népszabit de gondolom ugyan olyan mint sok más őárt kötődésű újság! vagyis a más hangvételűeket hamarabb kitörlik mint a pártközelit!
Ez ugyan úgy megvan a fidesz, jobbik, mszp újságjainál...
Most azt nem is említve hogy még azt sem tudjuk igaz-e amit írsz... Nem te lennél az első itt a GYK-n aki kicsit szebbnek állítja be az esetét vagy akár nem is igaz(bocsi, nem sértés de jópár ilyennel találkoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!