Miért veszített Orbán Viktor egy kicsit a
népszerűségéből 2010 óta?
Szerintem nem is kicsit veszített az emberek reakciója alapján.
2012. júl. 27. 21:17
Remélem, hogy nem kicsit veszített. És remélem, hogy 2 év múlva elkotródik a francba.
2012. júl. 27. 21:25
3/32 A kérdező kommentje:
Akik most szidják, azok eddig is, és mindig is szidták, te !!!!!! nem csak 2 év óta!!!!
Ő annyira jó,isszuk minden szavát.Örüljünk,hogy nekünk is jutott egy Kedves Vezető.Remélem ennél is jobban megfogyatkozik a szimpatizánsok száma mert a kérdezőhöz hasonló sötét alakok miatt általánosítanak külföldről és így rajtunk is röhögnek.
2012. júl. 27. 21:26
5/32 A kérdező kommentje:
jól beállítják sokan, hogy csalódottak a fideszben! de ez hazugság, mert ők előtte is utálták és mindig is, és nem csak az utóbbi 2 évben utálták meg ŐT !!!!!
Na hátha aki most utálja az eddig is utálta, aki most szereti az meg eddig is szerette, akkor SZERINTED vajon miért csökkent a népszerűsége?
Csak nem a gonosz média akarja szándékosan lejáratni szegényt?
:-DD
2012. júl. 27. 21:41
Én nem csalódtam a Fideszben,mert az előző kormányzása alatt is csak saját zsebre dolgozott. Ezért nem is szavaztam rá. Bár azt nem vártam tőle,hogy 2 év alatt ennyire tönkre tegye az országot.
Nem az emberek a fontosak Orbánnak,hanem a hatalom!
Ezt egyre többen látják be,és ezért veszít a népszerűségéből.
Te pedig elvakult híve vagy. Neked lehet,hogy több a jövedelmed az egykulcsos adó miatt, de ezt a kisebb keresetűek fizetik meg.,és ők vannak többen az országban.
2012. júl. 27. 21:44
8/32 A kérdező kommentje:
há mittomén...de ez hülyeség!! nem csökkenhet a népszerűsége!!!
9/32 A kérdező kommentje:
milyen egykulcsos?? én még tanulo vagyok! diák.
különben meg így az igazságos!! ugyanannyit adózzon mindenki keresettől fügetlenül!!!
Nagyon szép elv hogy mindenki ugyanolyan arányban adózzon, de nem válság közepén.. Amikor alapból deficites a költségvetés, még üssünk rá egy 300-500 milliárdos lyukat, azért hogy egy elég szűk réteg jobban járjon? Ugyan.. majd ha nincs válság, és megengedhetjük magunknak... A gazdaság sajnos nem igazságosság és szimpátia alapján működik.. A progresszív adórendszerek jól bevált rendszerek, például Ausztriában is 4 kulcsos adórendszer van, jól is működik..
2012. júl. 27. 21:53
Kapcsolódó kérdések: