Nem durva hogy nekünk regisztrálni kell ahhoz hogy szavazhassunk, míg a külföldi magyaroknak elég lesz levélben szavazni?
"Orbán Viktor helyesen hozta meg ezt a döntést!
És szerintem ezzel nincs is probléma."
ANYÁD!
"Vizsgával autómatikusan kizárnál egy csomó debil fideszest."
Nekem gyanús, hogy mindet és a fidesz nulla szavazattal zárna.
"USA?
Svájc?"
Mivan paraszt, disszidáltál? Minket bár nem zavar, de a szokásaik ne hordd be!
regisztrálunk -> szavazunk -> éljen a jobbik!
orsós orbán viktor meg a saját rendszere ellensége lesz
feltéve hogy az országban marad...
Normális országba ,induló képviselő ,viszi magával vagyont.és mögötte álló érdekcsoportot!
Nálunk olyan emberek is vannak hatalmon,kik még nem is dolgoztak!!.De Munka-stb .döntenek. Szerinted ezek ..mindent meg fognak hogy hatalmon lehessenek!
a történet nagyon egyszerű
beregisztrál pl 2milla nyugdíjas meg 1 milla pályakezdő
vikike mit csinál? leszedi a pályakezdők amúgy is kevés támogatását és nyugdíjra váltja
nyugdíjas mit csinál ezután? elmegy szavazni a fideszre
csak simán manipulálni akarja a szavazókat
de mire letelik a mandátuma kétlem hogy lesz szavazás
a diktátorok nehezen adják meg magukat
a következő kormány bárki is lesz remélem az államcsőd rendbehozása után elfogadja a halálbüntetést és vikike lesz az első kivégzett magyaroszágon ami este lemegy a hírek után "élőben"
ami azt illeti matolcsy lehetne a második
Szerintem teljesen normális dolog ez a regisztrálás dolog.
Legalább egy kicsit tudatosabbak lesznek az emberek és felelőségteljesebb hazája felől.
Legalább a sok okoskodó nagytudású nem csak ide írkál, hanem majd X-et is tesznek.
"Orbán Viktor helyesen hozta meg ezt a döntést!
És szerintem ezzel nincs is probléma."
ANYÁD!
-----
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
Most már értem hogy a kérdező miért pontozott le engem..
Ő támogatja az ilyen hozzászólásokat mint ez?
A moderátorok remélem kitörlik ennek itt helye nincs!
A regisztrálás miért erősítené a tudatot?
Aki elkötelezett híve valamelyik pártnak,az enélkül is arra a pártra fog szavazni.
Aki bizonytalan,az regisztárlás után sem lesz egyik pártnak sem biztos szavazója.
Viszont aki nem regisztráltatja magát,az elveszíti a szavazati jogát! Ez pedig nem engedhető meg egy demokráciában!
Egy választópolgár még a szavazás napján is dönthet,hogy el megy-e szavazni,vagy melyik pártra szavaz! A regisztráció ennek a lehetőségét veszi el tőle.
Nem beszélve arról,hogy munkaidőben kellene elmennie regisztráltatni magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!