Mármint akar valamit az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért?
Vagy elfajulhat odáig a helyzet, hogy oda is kivonul a Véderő, meg a Betyársereg, aztán megy a Street Fight?
A Rendőrséggel mivan? Miért nem csinálnak semmit?
Ja és mikor várható, hogy a médiába bekerül? Elvégre ez eléggé nagy volumenű dolog, nem egy betörés!
2012. júl. 27. 15:27
1/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi.
2012. júl. 27. 15:37
2/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi, már vége az egész balhénak. Vihar egy pohár vízben, amit persze a kurucinfo szeret felfújni. Abban talán igazat adok neked, hogy azért nem ártana, ha más médiumok is foglalkoznának az ilyesmivel. Tudni azért nem árt róla.
2012. júl. 27. 17:19
3/6 anonim válasza:
"Vihar egy pohár vízben, amit persze a kurucinfo szeret felfújni."
És ha téged pofán vágna egy ősember csoport azért, mert nem fér el a tragacsával ott, ahol egy ifa is elférne, te tudomást se vennél, róla? Gondolom te visszadobnád kenyérrel.
Egyébként mostanában volt egy eset, amikor valami rabbinak beszólt valaki az utcán,(tettlegesség nem történt) legalább 2hétig mindenhol hír volt. Ha magyarokat ölnek, vernek, az nem hír, csak az, ha a kisebbségeknek görbül egy haja szála.
2012. júl. 27. 22:11
4/6 anonim válasza:
Na jó, ezt a rabbi ügyet is marhára eltúlozták, írtam is annak idején. Én ebben a konfliktusban igenis elhúzódtam volna az autómmal. Te se tudhatod, nem voltál ott, hogy elfért-e a cigány pasas, vagy nem. Én ilyenekről nem szoktam vitát nyitni. Ha ő úgy gondolja, hogy nem fér el, odébb megyek, és már nincs is balhé. Nem hiszem, hogy ezt csak szórakozásból találta ki. A "vihar egy pohár vízben" lehet, hogy nem volt jó értékelés a részemről abszolút értelemben, de ahhoz képest jó volt, hogy ellensúlyozni próbáltam azt az indokolatlan dramatizálást, amit a kérdés sugall, meg amit a kurucinfo is képvisel. Amúgy köszönöm a kritikát, első olvasásra lehet is benne valami, de így már talán sikerült megvilágítani, hogy miért gondoltam ezt.
2012. júl. 28. 07:33
5/6 anonim válasza:
De ha még nem is fér el, nem az a megoldás, hogy meglincselik az embert. (nem a középkorban vagyunk)(esetleg bizonyos népcsoportok) Egy normális iskolázott ember, inkább rendőrt hív, a közúti forgalom akadályozása miatt. (egyébként a körzeti megbízott 4-5 házzal arrébb lakik)
Hogy is szokták mondani? Az erőszak, az ostoba ember megoldása. (középkori)
2012. júl. 28. 18:44
6/6 anonim válasza:
DE a rendőrség nagyon is készülődött ma délelőtt Ajkán, a saját szememmel láttam. Jött egy tucat rendőrautó meg egy busz tele rendőrrel. De ha belegondolsz mi pénz ennyi rendőrt kivezényelni, ráadásul hétvégén?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!