Ha a hitgyülekezetesek szabadon azt csinálnak, amit akarnak és nem oszlatják fel őket, akkor a magyar gárda miért nem működhet?
Mért hasonlítasz össze egy vallási intézményt egy fél katonai párthadsereggel?
A hittgyűlekezetnek nincs egyenruhája, nem állnak parancs szóra vigyázba.
na meg nincsenek különféle "hadgyakorlataik" pl:gárdisták ülnek 1 teremben, levegő mozgás nincs,könnygázt és hasonló dolgokat eresztenek, melytől páran behánynak, fuldokolnak.
Ez hülyeség? Nem hiszem haverom apja gárdista,ő maga mesélte +haverom is elvitte ilyenre!!! 10en éves gyerek mit kereshet 1 ilyenen? Nincs ilyen? Akkor a gárdista hazudik?:O
Na meg aki belép a gárdába, kap egyenruhát, gázálarcot meg még fogalmam sincs mit...
Ne állítsunk szembe 1 vallást, 1 betiltott,de újraalakult "Nagy"magyar hazafiakkal
Ki támadt gárdistára tavaly április 12-én a a Kossuth téren és több 1000 emberre rendőrég vagy a Gárda. Megmondom a gárda védte az embereket, hogy a rendőrök ne öljék meg őket. Sebesülteket szállító, mentőket elsősegélynyújtó autókba dobtak könnygázgránátot, hogy a bent lévők fuldokoljanak.
Én Hitgyűlis voltam, de az ami ott van az a szemfényvesztés és az agy mosás. Tavaly augusztus óta már az Új Magyar Gárda tagja vagyok. Azért a Gárda csak a rettegő emberekbe önt hitet a megfélemlítettet elijeszti.
Itt Kiskunlacházán tavaly áprilisban öntött belénk hitet és reményt a Gárda. Adja az Isten, hogy hamarosan az egész országban reményt teremtenek és biztonságot.
Mielőtt rasszistáznál cigány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!