Jobbikosok! Ki a roma?
Elméletben tételezzük fel hogy a jobbik kerül hatalomra, meg is tudja tartani azt, majd kialakítva a csendőrséget, önkényesen nekiáll rendet rakni.
Hogyan és mi alapján döntik majd el ki a cigány és ki nem az? Ki a bűnelkövető és ki nem az? Vagy rögtön ítélő bíróságok lesznek? És nekem ha horvát vér is csörgedezik az ereimben és sötétebb bőröm, én is rettegjek majd?
Kérdésre válaszolva: A szociológia meghatározása szerint az a roma akit a környezete annak tart.
A Jobbik nem tesz különbséget a különböző népcsoportok között mint ezt már kismilliószor elmondták!
Csupán egy égető társadalmi és kriminológiai problémát a cigánybűnözést akarják kezelni humánus és ésszerű politikai eszközökkel.--Nem pedig elhallgatni és szőnyeg alá söpörni mint a többi párt.....
Egy felmérés szerint a romák szerint is van cigánybűnözés és a romák többsége szerint is keményebben kellene fellépni a cigánybűnözéssel szemben.
Persze, persze, amikor nyíltan felteszik a kérdést, a birkanyáj meghátrál és kivétel nélkül azt bégetik, hogy a Jobbik nem tesz különbséget cigány és nemcigány között.
Aztán átnézel egy másik kérdéshez, és látod, hogy az egyik jobbikos szerint "az orkokat Dunába kell lőni", a másik Hitlert élteti, a harmadik zsidózik.
De nem, nem tesznek különbséget, ők nem olyanok.
"Aztán átnézel egy másik kérdéshez, és látod, hogy az egyik jobbikos szerint "az orkokat Dunába kell lőni", a másik Hitlert élteti, a harmadik zsidózik."
--A Jobbik egy politikai mozgalom aminek van egy konkrét programja és véleménye.Amikben nincsenek benne a fentebb említett "dolgok".
--Az hogy a magukat a Jobbik híveinek tartó emberek mit mondanak az teljesen független a Jobbik programjától.
--Egyébként nekem is az a véleményem hogy a brutális bűncselekményt elkövető "orkokat" elrettentésképpen bele kellene lőni a Dunába.
--Hitlerrel nem értem mi bajod van,szerintem egy zseniális politikus volt aki ha a háborút megnyerte volna egy a mostaninál biztosan szebb világot épített volna fel.
--És akkor mi van ha valaki bírálni meri a szupremácista cionista zsidóság tevékenységét?
A zsidók egy része által képviselt cionista eszmeiség számlájára emberiség elleni bűncselekmények tucatjai,népirtások írhatók.Az ilyen eszmeiséget képviselő zsidókat nemhogy szabad,de emberi kötelességünk elítélni és bírálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!