Nem lehet hogy orbán mégis jó irányba viszi az országot?
Tegnapi válaszoló vagyok, aki védte Gyurcsányt.
Néztem videókat a parlamenti dolgokról, az új gazdasági modell-ről. Amit a Fidesz tervez. Amik ott elhangzottak (fizetés emelése, vagy közüzemi adók csökkentése, magyarország iparosítása stb.) bekerül fokozatosan, akkor lehet jobban járnánk ha kapna legalább még 4 évet.
Nehogy az legyen, hogy most elkezd valamit, és nemtudja befejezni, a másik párt meg értetlen hozzá, és senem akarja befejezni. Így szerintem jobb, ha még tronon maradnak.
Az új gazdasági modell, hogy fő szempontja hogy rájöjjenek az emberek hogy jobb dolgozni, mint segélyből élni + munkahelyet biztosítani. egyelőre a heti 1 vállalkozás, amit átadnak, elegendőnek minősülhet.
"Néztem videókat a parlamenti dolgokról, az új gazdasági modell-ről. Amit a Fidesz tervez. Amik ott elhangzottak (fizetés emelése, vagy közüzemi adók csökkentése, magyarország iparosítása stb.) bekerül fokozatosan, akkor lehet jobban járnánk ha kapna legalább még 4 évet."
Fizetés emelése? Miből? Bevezetnek még vagy 5 ágazati különadót, tovább fojtogatva a versenyszférát?
"Az új gazdasági modell, hogy fő szempontja hogy rájöjjenek az emberek hogy jobb dolgozni, mint segélyből élni + munkahelyet biztosítani. egyelőre a heti 1 vállalkozás, amit átadnak, elegendőnek minősülhet."
Az átadott vállalkozások közül a Mercedesre gondolsz? Arra, amit Gyurcsány hozott ide még anno?
És tudtad, hogy 30 000-el kevesebben dolgoznak a versenyszférában, mint a kormányváltás óta (ennyit arról, hogy a heti egy vállalkozás elég lesz)?
Kedves 04:16-os!
Nem népszavazás, hanem országgyűlési választás.
ORBÁN?Hagyjuk már MSZP pepitába.
Gyárak?:-)=RABSZOLGATARTÁS=MINIMÁLBÉR
MAGYAR termék:MAROKKÓ pirospaprika MAGYARORSZÁGON átcsomagolva
MAGYAR TERMÉK HAMISÍTVA!!
Kedves utolsó. Senkinek nem célja magyar terméket árulni! Vagyis nem elsősorban. Az a cél, hogy magyarország termelje meg azt, amit megvesznek a boltokban!
Vagyis, pl. Coca-cola (nem magyar) ,Audi (nem magyar), stb. Lényeg az, hogy hazai gyárak termeljék meg.
MSZP meg mehet a levesbe! Fidesz se tökély, de legalább ők nem nyiltan lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!