Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hagyományőrzők mindannyian...

A hagyományőrzők mindannyian jobbikosok?

Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem.

http://www.youtube.com/watch?v=dDzexBCOnNU

Nézd meg ezt az előadást Vukics Ferenc tartja , aki halott már a Barantáról vagy Bösztörpusztáról esetleg a Magyarok szövetségéről az biztos , hogy ismeri és jól elmagyarázza Magyarország helyzetét és a gondolatait a politikáról.

2012. júl. 20. 17:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit értesz hagyományőrzés alatt. Nem szoktam beöltözni huszárnak, de néha járok templomba. Az én politikai ízlésvilágom valahol a Fidesz és a Jobbik között helyezkedik el.
2012. júl. 20. 20:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem van egy cigány ismerősöm akivel múltkor beszélgettünk. Azt sem tudja mi az a trianoni békeszerződés, halvány fing.ja sincs az egészről!!!, a székelyeket románozza. NA ő nem Jobbikos pl........
2012. júl. 21. 22:38
 14/16 anonim válasza:
100%
Az én ismeretségi körömben pl. a történelmi hagyományőrzők magasról tesznek a politikára.
2012. nov. 4. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Hagyományőrző vagyok és nem szimpatizálok a Jobbikkal, se a többi párttal. Egyáltalán nem érdekel a politika.
2012. nov. 24. 22:32
 16/16 anonim ***** válasza:

milyen hagyományőrzők?

mert ha arra gondolsz hogy felvesz 1 inget meg 1 felálló csizmát meg tudja az íjat használni meg az ostort attól még nem hagyományőrző.sajnos Magyarországon a nagy magyarkodók ilyenek nagy része ilyen.a középkori hagyományőrzőkkel is ez van.90% nem tud semmit csak az alapot.ezt onnét tudom hogy én is középkori hagyományőrző vagyok(szerencsére én már nemzetközi szinten vagyok mert sokat gyakoroltam és nem az orromig láttam el mint a többi hagyományőrző meg sok mindenben jobb vagyok mint ők)

de nem mindenki jobbikos

2013. márc. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!