Lehetne végre respektálni Bándy Kata édesanyjának kérését?
"A család kérését is tolmácsolom, amikor arra kérem a civil és a politikai szervezeteket, hogy se a lányunk nevét, se a személyes tragédiáját ne használják fel uszítás, gyűlölködés vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül.
Köszönöm."
Vajon képesek leszünk megfogadni a család és egy édesanya(!!) kérését?
"Miért nem állÍtanak fel városokban olyan csapatokat, akik felügyelnek a biztonságra"
Sajnos a magyar nép már régóta nem cselekvőképes. Ezt kellene tenni, de alig néhány hasonló kezdeményezés van. A fotelből könnyű acsarkodni, de ha menni kell, mindjárt nem ér rá senki, fáj a lába, stb. stb.
Sokakhoz hasonlóan én is benne lennék, hogy a lakóhelyem környékén néhány társammal együtt egyszer egy héten "járőrözzek" (nyilván csak jelentési + általános állampolgári jogokkal felruházva), de ki lesz az, aki elindít, megszervez egy ilyet? Sajnos itt bukik a történet.
Megértem a családot, nyilván zavarja őket, hogyegyes politikai, illetve civil szervezetek saját céljaikra használják fel Bándy Kata tragédiáját.
Innen az éterből azt üuzenem a családnak, hogy valaki a családból, mondjuk Kata édesanyja vállaljon el egy rádió-, vagy televízióinterjút, és ott egyértelműen mondja el, mit üzen a magyar társadalomnak.
Ha találna az édesanya olyan embereket, akiket maga mellé tudna venni, és bizonyos társadalmi problémák megoldásában közreműködne, segítene kidolgozni békés megoldásokat, és segítene elkerülni azt, hogy polgárháborúba sodródjon az ország, akkor az ő élete is új értelmet fog kapni, és hamarabb túljut a fájdalmán, mert a hazájáért fog dolgozni, csak kár, hogy ilyen áron történhetett meg ez. Én ezt javaslom az édesanyának.
Részvétem Kata családjának.
Üdv: egy honleány
Ez a kérdés vagy egy ritka ostoba és naiv ember kérdése, vagy egy hatalmas álszent és képmutató provokálás. Bár kicsit késői a válaszom, de annál inkább örök érvényű igazságot tartalmazó:
Kérdező, én azt szeretném, ha az összes sunyi, hazug, félember-félork kreatúra, undorító balliberális fa.szfej, és az összes hozzád hasonló olyan önállóan gondolkodni és érezni képtelen, képmutató álszent, teljesen agymosott, így a józanságtól és jóérzéstől akarva-akaratlanul teljesen elszigetelt birka - aki a fától nem látja az erdőt -, fogja be a pofáját, és magát mélyen szégyellve hallgasson. Igazán nem sértegetni vagy megbántani akarlak, sőt, meg is próbálom felvázolni neked a helyzetet röviden, egyszerűen, világosan és lényegretörően, talán - nagyon remélem - megérted:
Bár az az undorító féreg személyes tragédiát "csak" egy családnak és egy aránylag szűkebb baráti, ismerősi körnek okozott, emellett viszont ez az aberrált, mocskos torzszülött és a hozzá hasonló rémek az egész ország békéjét és biztonságát veszélyeztette/veszélyeztetik, mindannyiunkat megfélemlített/megfélemlítik, mindenkit, aki békében akarja élni az életét, valamennyi derék és jóindulatú ember veszélyben volt miatta/ veszélyben van az ilyen véglények miatt, így az ilyen férgek MINDEN TISZTESSÉGES ÉS BECSÜLETES EMBERNEK AZ ELSŐ SZÁMÚ KÖZELLENSÉGEI. HÁLA A "KIVÁLÓ" KÖZBIZTONSÁGNAK, FÉLHETÜNK IS, ÉS FÉLTHETÜNK MÁSOKAT IS.
TEHÁT AZ EGÉSZ ÜGY MÁR RÉG NEM CSAK BÁNDY KATÁRÓL SZÓLT/SZÓL, HANEM MINDANNYIUNKRÓL, AKIK BÉKÉBEN, BIZTONSÁGBAN SZERETNÉNK ÉLNI.
A gyilkosról pedig csak annyit, hogy igaza van a cigányvajdának: az egész családját büntetni kéne - bár én valahol szánom is a prosti barátnőjét, a pulyáját meg a majomfejű anyját. Ja, amúgy szerintem kevesen tudják, hogy A PULYÁJA, A KIS LACIKA AZÉRT ANNYIRA LELKI SÉRÜLT, MERT KORÁBBAN ŐT IS TÖBBSZÖR MEGERŐSZAKOLTA A "KEDVES" APUKA. "Megbotozta" párszor azt a szerencsétlen, valószínűleg amúgy is sutának és ütődöttnek született gyereket. El is vették őt a vén majomfejű nagyanyától - akitől jót szintén semmit sem tanult - és bízták rá az állítólagos anyjára, akinek az a szándéka, hogy a lehetőségeihez képest megpróbálja emberségre nevelni. Reméljük, talán lesz is belőle valami, bár sajnos a vér nem válik vízzé. A gyerek sajnos már AZ APJA ÁLTAL SZEXUÁLISAN ZAKLATOTT, és "bizonyos" géneket is örökölhetett... Sőt a péntek cigánytól még az is kitelik, hogy a gyerek nem is a prosti barátnőjétől van, hanem a saját anyját csinálta fel, és tőle született a pulya, aki így a kis lacikának az anyja és a nagyanyja is egyben.. a hozzá hasonlóktól - akiknek a körében egyenesen sikk a beltenyésztés - már ez sem lenne különösebben meglepő. Ezért lenne az a becsületes álláspont, ha a péntek cigány anyja is lakolna, illetve ha a tróger fia sem egy börtönnek csúfolt luxusszanatóriumban lenne ajnározva és hizlalva az adófizetők pénzén, hanem mondjuk egy sóbányában végezne a kimúlása napjáig kemény fizikai munkát, száraz kenyéren élve és korbács által folyamatosan fingatva.
Egy írás, amit mindenkinek kötelező lenne elolvasni:
Emellett még szeretném azt is megjegyezni, hogy ha egy tipikus megveszekedett, sunyi bűnpártoló balliberális jogvédőt megkéselnének pár száz forintért, a címeres ökörnek rögtön Darwin-díjat adományoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!