A híradó miért mindig úgy mutatja be az eseményeket, hogy a cigányokat kell sajnálni?
Gondolok itt a Bándy gyilkosságra, a tegnapi híradó csak arról szólt,hogy szegény romáknak el kell menekülniük mert félnek a megtorlástól.
Meg nem csak a romákkal hanem ,hogy az angolok megtaláltak valami háborús bűnös bácsit aki amúgy 97 éves és hogy brutálisan bánt a zsidókkal mert ostorral csapkodta őket.
De mikor történt,hogy Szerbiában egy csoport megvert magyarokat azért mert magyarok arról csak két szót említettek még képet se mutattak hozzá és ennyivel le van tudva.
Az meg,hogy a zsidó rabbit leköpték az több napon át téma volt a híradóban...
Engem nem az zavar,hogy beszélnek arról ami a zsidókkal történik vagy ami a cigányokkal,hanem az,hogy arról nem beszélnek ami a magyarokkal történik.
Érdekelne,hogy milyen büntetést kaptak a magyar verő szerbek, de ez nem hírérték.És millió ilyen történik amit csak internetes források alapján tudhatunk meg mert nem beszélnek róla.DE MIÉRT NEM?
(Mondanom sem kell ,az RTL híradót nézem)
ma 16:16-os
Ha unod, akkor ne olvasd, de ha olvasod, akkor meg viseld el! Tetszik vagy sem a cigányok maguknak köszönhetik, hogy így bánnak velük. Az az érdekes, hogy nekem nem 1 roma ismerősöm van, aki szégyenli az ilyenek miatt a származását.
A cigányoknak kellene az ilyen cigányokat megbüntetni.
Amelyik híradót én láttam, abban valóban eset szó arról, hogy a cigányok közül többen elmentek onnan, mert félnek a megtorlástól. Ez igaz. De teljesen hangsúlytalan volt, nem erre volt kihegyezve a tudósítás.
Ki is mondta: „…az igazat mondd, ne csak a valódit!”
Erre a fekete gyilkosra azt irták legfeljebb, gyilkosság vádjával büntetik mert erőszak nem tőrtént.
Értitek? legfeljebb????? agyam eldobom, a végén védik is őt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!