Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek csökkennének a...

Szerintetek csökkennének a gyilkosságok, ha visszaállítanák a halálbüntetést? Mennyire lenne visszatartó ereje?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nem lenne visszatartó ereje, és nem azért mondom, mert liberális vagyok. Aki hirtelen felindulásból kinyír valakit, az nem sokat gondolkozik előtte. Aki meg alapból képes rá, az se nagyon. Inkább a börtönöket kéne szigorítani, és az életfogytiglan tényleg életfogytiglan legyen, esetleg kényszermunkával, és nem plazmatévé és jakuzzi társaságában.
2012. júl. 16. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Biztos vagyok benne hogy csökkennének a gyilkosságok ha újra bevezetnék a halálbüntetést.Azért meggondolná többször is az illető hogy megöljön-e egy embert vagy sem,így meg kap pár évet,jó maga viseletért meg hamar kiszabadul...
2012. júl. 16. 22:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nem gondolkodnak tovább, h milesz ha megölnek vkit. Meg szerintem nincsenek is tisztában a törvényekkel, nem követik ezek a napi híreket
2012. júl. 16. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Azért ha visszaállítanák a halálbüntetést csak hallana erről majdnem mindenki
2012. júl. 16. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Persze hogy csökkenne a gyilkosság!Azért ezek a gazfickók is ragaszkodnak az életükhöz és szerintem kétszer is meggondolnák hogy mit tesznek meg és mit nem!

Richárd

2012. júl. 17. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!