Milyen lenne ha a Jobbik irányítana?
"Arról hallottál-é, hogy munkanélküliség mindig van, soha nem lehet minden embernek állása?"
Én hallottam ezt, de volt "szerencsém" olyan rendszerben élni ahol nem volt munkanélküli ismerősöm és minden munkaképes dolgozott, ha akart ha nem.
"Én hallottam ezt, de volt "szerencsém" olyan rendszerben élni ahol nem volt munkanélküli ismerősöm és minden munkaképes dolgozott, ha akart ha nem."
Nekem is volt szerencsém ilyen rendszerben élni. A munkanélküliség problémáját úgy "oldották meg", hogy a szőnyeg alá söpörték. Hitelekből fizették a dolgozókat, akiknek jelentős része nem csinált semmit, csupán tengett-lengett a munkahelyén. Jó volt, aztán egyszer csak elfogyott a pénz, vége lett a gyereknapnak, és azóta is nyögjük az árát.
"Helyreállna a rend. Megszűnne végre a munkanélküliség fellendülne a hazai piac és megteremtődne a teljes gazdasági stabilitás valamint a jólét."
És ezt te el is hiszed? Mert, ha igen, akkor az ékes példája annak, hogy a Jobbiknak miért nem szabadna kormányközelbe kerülnie.
Ui.: a munkanélküliség még soha nem szűnt meg a történelem során sehol sem, ezt jobb ha tudod...
Igen ő volt az :)
http://www.youtube.com/watch?v=oDQ5ov9I6lg
Oszkár számára a végső megoldáshoz fegyverek kellenek.
A gyilkosságok megszüntek a Jobbik alatt!!!!!
Bár igaz hogy most "felakasztják" magukat életerős és élni akaró emberek Gyöngyöspatán! Lásd Eszes Tamás!
Én spec nem bírtam Eszest de képtelenségnek tartom hogy felakasztotta magát!!!
És ha a gyilkossági mutató ilyen "öngyilkosságok" miatt olyan jó akkor el sem merem képzelni a lopásokkal mi van!
Ahol ilyen eltussolásokban benne van a jobbik ott valoszínű másban is kamuzhat...
Szerintem ügyes politikusok lettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!