Az SZDSZ-ben kik a zsidó képviselők?
"Te is tökéletesen igazolod Vonát.Ha valaki ki meri mondani azt a szót,hogy zsidó,akkor azonnal antiszemitává válik."
Én nem mondtam azt, hogy antiszemita. Egy árva szóval nem írtam le ilyet. Erről ennyit.
"Ez a zsidógyűlölet pontosan iylen értelmi szinten van!"
antiszemitizmus=zsidógyűlölet
Nem pont ezt mondtad,de ezt akartad éreztetni.
Rendkívül ostoba és gusztustalan kérdés. Csak egy megjegyzés, Tölgyessy a két sipszilonnal még véletlenül sem lehet zsidó, Szent-Iványi István a híres szetiványi család tagja, akinek az édesapja a Horthy-korszak egyik diplomatája volt, és Antall Józef édesapjával zsidókat mentett, egy elég komoly keresztény család.
Kóka pedig említésre sem méltó, köze sincs a zsidósághoz.
Ostoba!
"Az SZDSZ-ben kik a zsidó képviselők?"
"Nem gondoltam volna, hogy egy általános kérdés miatt (ami semmiféle agresszív elemet nem tartalmaz)"
Te tényleg ennyire idióta vagy? Vagy neked ez az eáltalános, hogy arról kérdezgess hogy kik zsidók? Csak sajnálni tudlak.
"Ha azt kérdezem meg, hogy magyar,orosz,keresztény vagy bármi más, akkor szintén ennyire kiakadtok? Mostantól erre várok válaszokat."
Nem.
"Még mindig csak azt tudom mondani,hogy tökéletesen igazolják Vona gondolatait.De úgy látszik,hogy ez nem érdekli őket."
Jól látod, speciel pont azon gondolkoztam mit kéne ma lesz*rnom!
Kommented első részével újfent igazoltad azt a Vona gondolatot,amit a második részben állítod,hogy lesz@rsz.
Szerintem el se olvastad.Végülis csak azt igazolod,hogy egy nemzetellenes,áruló,cionista s*ggfej vagy,aki önös érdekei miatt tönkretenné az egész országot.Ha te ezt lesz@rod,az a te dolgod,de jobb ha tudod,hogy nem mindenki van így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!