A Kommunista Munkáspárt be fog jutni vajon a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kommunista, félreértés ne essék, de szívesen látnám bent őket, olyan 10-15 mandátummal.2009. júl. 11. 21:55
2/20 anonim válasza:
Nme fognak bejutni,annyi szavazatuk meg semmiképpen nem lesz,hogy 10-15 mandátumot szerezzenek.
3/20 anonim válasza:
Nem hiszem,de Remélem én mindig rájuk szavazok.
4/20 anonim válasza:
Biztosan nem fognak bejutni, 10-15 mandátummal pedig biztosan nem.
5/20 anonim válasza:
Én nem értem, miért ne lehetnének. Tök ugyanazt akarják, mint a jobbik (EU és multi-ellenesség, hazai ipar és mezőgazdaság protekcionista támogatása, haderő fejlesztése...stb.) csak olyan stílusban adják elő magukat,amire most kevésbé vevők az emberek.
6/20 A kérdező kommentje:
Úgy látom, hasonlóan látjuk a helyzetet. Köszi a válaszaitokat!
2009. júl. 12. 18:07
7/20 anonim válasza:
Szerintem vevők lennének rá az emberek, de nem újítanak, nem megnyerőek, önmagukat nem tudják eladni.
Ezért nem hiszem, hogy bejutnak. Eddig sem tudtak kimászni, fordulni. Pedig jól tudnának borítani a jelenlegi helyzeten, tényleg.
8/20 anonim válasza:
40 évnyi kommunista diktatúra után milyen jogon létezik még ilyen párt?
9/20 anonim válasza:
Remélem hogy be.
Szükség van a sokszínűségre a politikában de nem a kétszínűségre. Én jobbos vagyok de a baloldal értékeit is értékelem. Csak lenne igazi baloldal is ebben az országban, mert az egyensúj kell az oldalak között!
10/20 anonim válasza:
10-15 mandátum?:) Hát ez a közvélemény-kutatások alapján is elég valószínűtlen.
Amúgy ha ugyanazt akarják elérni, mint a Jobbik, miért nem szavaztok a Jobbikra?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!