Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz-szavazók? Ha 2014-re...

Fidesz-szavazók? Ha 2014-re megjelenne egy normális, szakértőkből álló alternatíva, akkor is a Fideszre szavaznátok?

Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozna, hogy a Fideszre való szavazásotok egy protest szavazat a nyilvánvalóan gyér ellenzéki felhozatal ellen (azzal a felkiáltással, hogy még mindig ők a lehető legkisebb rossz), vagy valóban úgy gondoljátok, hogy a Fidesz jól irányítja az országot?

2012. júl. 9. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
rajtunk röhögnek? hülye vagy, RAJTAD röhögnek.
2012. júl. 10. 11:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem gondolom úgy,hogy a Fidesz jól irányítja az országot.Ahogy írtad ők itt a legkisebb rossz.Én mondjuk szimpatizálok még a Seres Mária féle Civil mozgalommal is,de ők nem rúgnak labdába.

Ha lenne megfelelő ellenzék akkor azt támogatnám.

Miféle szakértőkből álló alternatíváról beszélsz kik alakotnák ezt?

Novák Előd és Karácsony Gergely?

Ez még viccnek is rossz.

Na akkor inkább maradjon a Fidesz.

2012. júl. 10. 11:31
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Én azokra fogok szavazni akiket akkor majd érdemesnek tartom. Jelen pillanatban úgy vagyok vele, hogy egyik sem jobb a másiknál,de a Fidesz sem csinál még akkora hibákat mint az előde..

Egyébként már most tudom hogy azok akik pocskondiázzák a Fideszt,azok 2015-ben ugyanilyen hangosan fogják pocskondiázni az akkori kormányt. Ugyanis nekik semmi sem lesz jó.

Azért azt nem árt észben tartani,hogy szarból nem lehet várat építeni..

2012. júl. 10. 11:35
 14/19 A kérdező kommentje:

"Miféle szakértőkből álló alternatíváról beszélsz kik alakotnák ezt?"

Ahogy a kérdésem részletezésében is írtam, nyilvánvalóan gyér az ellenzéki felhozatal. Szakértők alatt egy új szerveződést értek, természetesen nem lenne benne a mostani parlamentből senki sem.

2012. júl. 10. 12:49
 15/19 anonim ***** válasza:
36%

Mit értesz normális, szakértőkből álló alternatíva alatt? Mert ugye hát Matolcsy is szakértő...

Annak, hogy a Fidesz erőszakosan hajtogatja, hogy jó irányba haladunk annak egyszerű pszichológiai oka van: ha meggyőznek téged, magukat is sikerül.

Az hogy jó irányba haladunk-e, annak is a függvénye, hogy pontosan hová is akarunk eljutni. Mivel most a szakadék szélén állunk Orbán szerint jövőre lépünk egy nagyot előre.

2012. júl. 10. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:
43%
Igen, akkor is a FIDESZ-re szavaznék, mert nem létezik szakértői kormány. Ilyen egyszerűen nincs, nem valós fogalom. Gondolj csak bele...létezik a világon bárhol szakértői kormány? Sztem nem..ez csak egy fogalom, amivel lehet dobálózni, érvelni, de sehol sem működik ilyen. Még ott sem, ahol azt mondják, hogy működik, ugyanis minden kormány befolyásolható, minden kormány korrupt kisebb/nagyobb mértékben. És ha csak 0.01%-ban korrupt, akkor már nem szakértői
2012. júl. 10. 14:21
 17/19 Dick Esmen ***** válasza:
Igen(én nem vagyok fidesz szavazó),mert az embereket csak a hangzatos ígéretek érdeklik.Kb.ez a színvonal:"Szakértők?Csökkentik az adót?Nyugdíjt emelnek?Kánaánt csinálnak?Ha nem,akkor maradjon csak a Viktor."
2012. júl. 10. 14:51
 18/19 anonim ***** válasza:
9%
Már megjelent, Jobbiknak hívják
2013. júl. 1. 21:43
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, akkor is.

Csak a Fideszben hiszek.

2013. júl. 2. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!