Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai Gordon 2014-ben fog...

Bajnai Gordon 2014-ben fog indulni a miniszterelnök választáson, szimpatizáltok vele? Mi lett volna, ha ő nem csak helyettes elnöknek választják meg?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 21:00
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
2%
kac-kac utolsó jót nevettem...
2012. júl. 10. 07:16
 32/57 A kérdező kommentje:
Aki Bajna ellen van kérhetném, hogy írjon valami ész érvet?
2012. júl. 10. 08:34
 33/57 anonim ***** válasza:
0%
ő is ellehetetlenítette az embereket ugyanúgy mint most Orbán.nem értem mi bajotok van..-.-
2012. júl. 10. 09:09
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ha Bajnai indul akkor egy szavazata már van tőlem.

Ha nem indul akkor nem szavazok senkire, mindegyik szar..."

Ezzel én is így vagyok, nem értem mit fikázzák, attól hogy nem túl rokonszenves még kiváló szakember, egy év alatt 1200 milliárddal csökkentette az államadósságot, 2010 közepén még el is indult egy alig érezhető fellendülés aminek ma már hatása is lenne ha nem térnek le erről a pályáról. Stabilizálta a költségvetést, Gyurcsány azért mondott le mert már nem hitt az államcsőd elerülésében és ugye a patkányok hagyják el elősször a süllyedő halyót...

Még Volner János is azt mondta hogy Bajnai idején 270-265 volt az euró.

Az ország nem 2010 közepén hanem 2009 elején volt a legnagyobb bajban amit az ő intézkedései oldottak meg.

Az meg hogy olvas-e Marxot engem nem érdekel.

2012. júl. 10. 09:29
 35/57 Problem2 ***** válasza:
0%

Nem szimpatizálok vele, mert ugyanolyan mint a többi mszp-s,dk-s politikus.

Látszólag jól végezné a feladatát ,sőt lehetséges hogy pár problémát megoldana!De ,hogy példát nem mutatna az országnak az egyszer biztos.

Ebből az erkölcsi válságból nem tudná kimozdítani az országot ,mert eleve nem is akarná...

Úgyhogy tőlem nem kapna szavazatot az biztos

2012. júl. 10. 11:15
 36/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ebből az erkölcsi válságból nem tudná kimozdítani az országot ,mert eleve nem is akarná... "

Szerintem maradjunk egy hihető forgatókönyvnél.

Én nem azt várnám tőle hogy csodát tegyen és legyen 1 millió új munkahely és mindenki "erkölcse" hirtelen megváltozzon! Nem hiszem hogy az emberek gondolkozását így meg lehet változtatni pár év alatt.

Én megelégszem azzal is ha láthatóan elkezd csökkenni pár százalékkal a hiány és elindul egy folyamatos lassú fejlődés!

Már nem maradt lenyúlható 3000 milliárd amivel azonnal boom-ot lehetne csinálni és az adósságot akár 10%-al csökkenteni vagy beindítani a gazdaságot. vagyis sajnos a költségvetésből kell kigazdálkodnia így az elvárásom is mérsékelt!

Bár ha valaki kideríti hogy hova a jó fenébe ment az a 3000 milliárd azt megköszönném! Mert se növekedésben, se adósságcsökkenésben nem volt érezhető...

2012. júl. 10. 11:24
 37/57 anonim ***** válasza:
96%
Semmi mást nem kellett volna tenni Orbánnak és a Fidesznek 2010től csak a Bajnai által kijelölt úton tovább menni, ha ezt tették volna már két éve emelkedhetne a gazdaság teljesítő képessége, nem ezt tették ennek meg is lett az eredménye két év óta egyhelyben toporog az Ország és még mindig ott tartunk ahonnan elindultunk.Persze annyi változás azért történt hogy szinte az összes tartalékot el kótyavetyélték a semmire Orbánék, agyon adóztatják az összes iparágat a kisembereket most meg kunyerálnak az IMF től egy újabb kölcsönt és nyomják kifele az államkötvényeket jó magas kamat teher mellett ami további eladósodáshoz vezet de már nincs mit tenni nekik, befuccsoltak és így mentik ami még menthető. Hát ennél csak jobban lehetett volna kormányozni! kontárok ezek semmi kétség. Aki ezek után a Fideszre szavaz az nem épelméjű.
2012. júl. 10. 15:47
 38/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha indul én is rá fogok szavazni. Végre lenne az országnak egy hozzáértő, nyugodt, emberséges vezetője. A gond csak ott van, hogy ezek a fiúk olyan mértékű rombolást végeztek, hogy bizony 1-2 év alatt ezt nem lehet jó irányba fordítani. Olyan mértékű nyomort idéztek elő az egyszerű embereknél, meg olyan nagymértékű hatalom van a haverok és rokonok kezén, hogy igen nehéz lesz bármilyen javulást elérni, figyelembe kell azt is venni, hogy Vekker Viktor nem fog belenyugodni a vereségbe, ő nem az aki abba tudja hagyni a "forradalmi harcot".
2012. júl. 10. 15:59
 39/57 anonim ***** válasza:
0%
nagyon terjed itt a hülyeség,gyerekek. bajnai szar ember,ne szavazzatok rá.
2012. júl. 10. 16:09
 40/57 anonim ***** válasza:
95%
15:59 ! Sajnos Viktorék a végtelenségig le züllesztették az országot bizony ehhez idő kell ha valaki helyre akarja hozni jól mondod, Aki utánuk elvállalja az Ország rendbetételét annak igencsak fel kell kötni a gatyáját.
2012. júl. 10. 16:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!