Nem lehetne megoldani, hogy a Jobbik összeverekedjen Slotáékkal mondjuk a Népstadionban?
No, mi az? Már megint szabadság volt a sárgaház "Fanatikus anti-Jobbik" tanszékén?
Kedves agyatlan barátom! Már sokszor kértelek rá, de látom, hasztalanul: legalább egyszer nézd már meg, mit jelent a náci szó! Rá fogsz jönni, hogy sem a Jobbiknak, sem Slotáéknak nincs náci egyenruhájuk, ahogy náci gondolataik, náci vezetőik, náci ideológiájuk sem. Annak pedig örülnék, ha kifejtenéd, hogy náci egyenruhára, Árpád-kori jelmezre vagy a Jobbik tagjai által mostanában hordott "egyenruhára" gondolsz-e, mert ez a három elég messze áll egymástól.
Csaba királyfi nem nagyon fogja a győzteseket a mennyországba vinni, mert a mennyország, mint olyan, a keresztény vallásban használatos fogalom (nem tudom, hallottál-e erről a vallásról, de ha nem, a Wikipédia majd eligazít), Csaba királyfi mondája pedig még a magyarság kereszténnyé válása előttről származik.
A Kárpát-medence szóban pontosan eggyel több n betű van, mint amiről tudsz, a legkreténebb 10% kiirtása esetén pedig gyanítom, elsők közt hunynál el, közel sem természetes halállal.
Egyébként az ötlet nem is rossz. Bár én csak végső megoldásként tudnám elképzelni a közvetlen összecsapást, akkor is inkább hadseregek szintjén.
Én vagyok a legelső válaszoló.
Sajnos itt beragadt a böngésző, így nem tudtam újból írni, csak most lehet.
Kedves kérdező, nem írtad, hogy szoktad-e nézni a Jobbik honlapját, és mi abban a szélsőséges.Jó lenne, ha ezt megtennéd.
Személyesen neked semmi rosszat nem kívánok, de a sógornőmről mindig is jó volt a véleményem, még úgy is, hogy politikailag nem értettünk egyet. Most persze pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!