Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen érdekes, hogy már több...

Milyen érdekes, hogy már több mint 20 évvel ezelőtt tudni lehetett a mértéktelen globalizáció és liberalizmus hatását, ami tönkre tette az országot. Nem?

2012. júl. 4. 14:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Cicukák az országot nem a kommunizmus és nem is a kapitalizmus vagy a liberalizmus teszi tönkre, hanem a lopkodás és széthúzás lássuk már be jönne pénz Unióból de politikusaink szétlopják....
2012. júl. 4. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt már én is láttam és szerintem eddig bejött viszont nem biztos, hogy a Jobbikra céloz lehet, hogy egy új párta, viszont a jelenlegi pártok közül csak a Jobbik lehet az..
2012. júl. 4. 18:23
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
LMP 4K MILLÁSOK VAKOK AZ EMBEREK? A jobbik egy nevetséges párt mert vallásos országot akar ateistákat akar büntetni mikor az ő sorukban van a legtöbb ateista.
2012. júl. 4. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy újabb Jobbikos baromság ráadásul a vaskosabb fajtából.
2012. júl. 4. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!