Melyik a legszimpatikusabb párt neked? Nekem a Jobbik. Akármennyire is elvetemültek, legalább határozottak!
Én 100% biztos vagyok, hogy téged el kéne tiltani az internettől! Sőt! MOST AZONNAL KAPCSOLD KI A GÉPET IS!
(Elég határozott voltam? Tetszik az ötletem?)
Tudod, fékezés nélkül is bele tudsz szaladni a frontális karambolba. A Jobbik is kb. ezt csinálná. Teljesen elvágna minket a külvilágtól, minden nemzetközi szervezetet elküldene a csába, lenne olyan gazdaság, hogy hujuj.
és jól fogalmaztál, elvetemültek. de még annál is elvetemültebbek.
Igen, határozottan hülyék. Nulla programmal és jövőképpel, csak a primitív hülye senkik ájuldoznak a nagy semmijükön.
Ki a szimpatikus? Gyurcsány és a DK. :D
10:10
Már ezerszer megválaszolták ezt a kérdést a GYK-n is.
Pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__311..
Tiltakozom,a Jobbik elutasítása nem azonos az utálatával. Elutasítani valamit megfontoltan, a dolgot végiggondolva, és a dolgot könnyűnek találtatva szoktak. Utálni viszont gondolkodás nélkül (sőt a gondolkodás elutasításával) és érzelemből szoktak.
Nem utálom a Jobbikot. Mindössze megállapítom, hogy az országra vonatkozó jövőképük az állításukkal ellentétben katasztrofális (természetesen önmagukra vonatkozóan határozottan előremutató), a szövegükben vagy sok a demagógia, vagy kevés a mondanivaló (esetleg mindkettő). Magatartásuk, cselekedeteik szöges ellentétben állnak mondanivalójukkal (már ha látszanak a cselekedetek, és itt is leszögezném: ott is vannak kivételek).
Ezért abból a szimpla megfontolásból, hogy nem tartom magam az országon élősködőnek, emiatt az ország romlása az enyémé is, sajnálatos módon csak elutasítani tudom őket, és erre buzdítanék mindenkit, aki fontosnak tartja saját és családja jövőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!