Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik a legszimpatikusabb...

Melyik a legszimpatikusabb párt neked? Nekem a Jobbik. Akármennyire is elvetemültek, legalább határozottak!

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 23:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Én 100% biztos vagyok, hogy téged el kéne tiltani az internettől! Sőt! MOST AZONNAL KAPCSOLD KI A GÉPET IS!

(Elég határozott voltam? Tetszik az ötletem?)

2012. jún. 26. 10:03
 12/21 anonim ***** válasza:
A Jobbik és az FKGP.
2012. jún. 26. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:
82%

Tudod, fékezés nélkül is bele tudsz szaladni a frontális karambolba. A Jobbik is kb. ezt csinálná. Teljesen elvágna minket a külvilágtól, minden nemzetközi szervezetet elküldene a csába, lenne olyan gazdaság, hogy hujuj.

és jól fogalmaztál, elvetemültek. de még annál is elvetemültebbek.

2012. jún. 26. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:
30%

Igen, határozottan hülyék. Nulla programmal és jövőképpel, csak a primitív hülye senkik ájuldoznak a nagy semmijükön.

Ki a szimpatikus? Gyurcsány és a DK. :D

2012. jún. 26. 19:16
 15/21 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem itt felesleges ilyet kérdezned. Itt mindenki utálja a Jobbikot, bár igazából senki sem tudja megmondani, hogy miért. Én viszont egyetértek veled.
2012. jún. 27. 10:10
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, hát nem tudtam, hogy ennyi Jobbbik ellenes van itt. Mindegy.
2012. jún. 27. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:

10:10

Már ezerszer megválaszolták ezt a kérdést a GYK-n is.

Pl:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__311..

2012. jún. 27. 10:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Tiltakozom,a Jobbik elutasítása nem azonos az utálatával. Elutasítani valamit megfontoltan, a dolgot végiggondolva, és a dolgot könnyűnek találtatva szoktak. Utálni viszont gondolkodás nélkül (sőt a gondolkodás elutasításával) és érzelemből szoktak.

Nem utálom a Jobbikot. Mindössze megállapítom, hogy az országra vonatkozó jövőképük az állításukkal ellentétben katasztrofális (természetesen önmagukra vonatkozóan határozottan előremutató), a szövegükben vagy sok a demagógia, vagy kevés a mondanivaló (esetleg mindkettő). Magatartásuk, cselekedeteik szöges ellentétben állnak mondanivalójukkal (már ha látszanak a cselekedetek, és itt is leszögezném: ott is vannak kivételek).

Ezért abból a szimpla megfontolásból, hogy nem tartom magam az országon élősködőnek, emiatt az ország romlása az enyémé is, sajnálatos módon csak elutasítani tudom őket, és erre buzdítanék mindenkit, aki fontosnak tartja saját és családja jövőjét.

2012. jún. 27. 12:30
 19/21 anonim ***** válasza:
FIDESZ!!!!
2012. júl. 6. 20:49
 20/21 anonim ***** válasza:
JOBBIK
2013. júl. 15. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!