Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lenne jó, ha Magyarorszá...

Dick Esmen kérdése:

Miért lenne jó, ha Magyarország politikailag közeledne Irán felé?

Figyelt kérdés
A Jobbikosok szoktak ilyenről beszélni.
2012. jún. 23. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

A jobbikosok csak azért mondják mert Irán miniszterelnöke igencsak utálja a zsidókat és Izraelt.

Politikailag rossz lenne.Mert Iránban korbácsolnak , ütnek vernek , vallási rendőrség meg egyebek.

2012. jún. 23. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem lenne jó.
2012. jún. 23. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szempontból "jó" lenne, hogy a bizonytalanság megszűnne. Kivágnának minket EU-ból, NATO-ból, jöhetne egy kis egyértelmű éhhalál, aztán az a megálmodott felvásárlás.
2012. jún. 23. 17:32
 4/6 Napéjegyenlőség ***** válasza:
100%

A jobbikosok sok hülyeséget mondanak, amit egyszerűen a nagy magyarságukkal, hazaszeretetükkel magyaráznak meg. (Pedig szerintem sok jót hozhatna, és már talán hozott is az országnak Vona. Csak fáj a szívem, hogy annyi idiótával veszi magát körül. A legtisztább ember is idővel sáros lesz sárosak között. Hát mindegy. Mindenkinek meg kell járnia a maga útját.)

csak humorba:

Majd mikor megalapítom a pártom, ami a "Legjobb" lesz, akkor majd szavazhattok rám. Nekem minden szavam az igazság lesz, mert hát én mégis csak a legjobb vagyok, hisz a pártom neve is a Legjobb, és én azt mondom majd, hogy nekem van igazam, és ez nektek is jó lesz. Tökre vágom már a politikát, meg ezt a szuper marketinget hozzá, amivel meg lehet vezetni a népet, és nekem is lesz 4/3 -os többségem, magánszigetem, állami tulajdonom, koronám, meg ilyenek, csak azért, hogy a népemnek, nektek jó legyen, mert szeretem a hazám, az istent, a családot, az európai értékeket, a turulnemzetséget, a 13. havi nyugdíjat, a víz-, gáz-, villanyár eme.. csökkentést, a 300 eurós forintot, az ingyenadót, az örök életet, és a sört mindenkinek. (De sajnos ezt mind nektek kell megfizetni, mert hiány van a kincstárban.)

2012. jún. 23. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

"A jobbikosok csak azért mondják mert Irán miniszterelnöke igencsak utálja a zsidókat és Izraelt."

Ti csak az egészből ennyit láttok? Hogy utálják őket? Azt nem vagytok képesek felfogni, hogy talán van okuk "utálni" őket?

Ezek nem arra adnak okot hogy utáljuk őket? Te komolyan ezeket támogatnád, és ezzel szövetkeznél? Hát gratulálok!

[link]

[link]

2012. jún. 23. 18:15
 6/6 carlpage ***** válasza:
Nem lenne jó, csak hátrányunk származna belőle. Irán ellen nemzetközi embargó van életben, egy ilyen lépéssek kiírnánk magunkat az EU-ból. Ez pedig semmi jóra nem vezetne, amikor a külkereskedelmünk döntő többsége az EU-val és Németországgal zajlik.
2012. jún. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!