Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kommunista vagyok attol meg,...

Kommunista vagyok attol meg, hogy azt mondom, hogy regen sokkal jobb volt minden Magyarorszagon annak ellenere, hogy Jobbikos vagyok?

Figyelt kérdés
En "turbomagyar" vagyok de szerintem ez katasztrofa ami most van.A szegenyekre mindenki sz*rik es a sok politikus jol el es nem foglalkozik semmivel se.Tudom,hogy regen a oroszoktol függtön de most meg nyugat Europatol függünk szoval tök mindegy,hogy kitöl függünk akkor mar inkabb az oroszoktol.Ezzel azt akarom mondani,hogy a kommunista rendszer sokkal jobb volt mint ez a kapitalistamszpfideszzsidonyugateuropaseggnyalo rendszer.
2012. jún. 21. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A kommunista jobbikos egy paradoxon!

Aki jobbikos létére az ÁVh-t,Rákosit,Sztálint,Lenint stb. isteníti az nem lehet jobbikos!

De ezt alapvető dolog lenne tudni annak aki választó polgár!

2015. jún. 4. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!