Miért adnak 15. millió ft ot a képviselőknek? Mostmeg 200 ft helyett 800 at? Hol itt az igazság!
Látod-látod, ez Magyarország! Ment a hőzöngés a költségtérítés miatt, erre jól megadóztatták. Most meg egyhangúlag felemelték a pénzüket! Az a röhej, hogy ha nem ad le számlát, akkor le kell adóznia a pénzt. De mivel felemelték a négy-ötszörösére a költségtérítést, ezért ha adózik, akkor is több marad neki!
Szégyen!
az a baj hogy nekik ennyi fizetés jár!!!!!!!MNegsem dolgoznak érte!más meg 12 orázik és 1 millát nem keres egy évben!nemhogy egy hónap alatt!
Ha nekik nemlenne enyi fizetésük,akkor tuti nem lenne bajban magyarország!
Kedves kérdező! Menj te is képviselőnek. Irigykedés helyett vonulj fel az előre hozott választásokért.
Vállalj gyereket, hogy legyen nyugdíjad.
A képviselők mindig többet fognak keresni a minimálbérnél (minimum a 15-szörösét), ha ez nem tetszik, biztass mindenkit képviselőségre, akit csak ismersz, hogy nagyobb legyen a verseny.
Én tegnap este láttam,röhögtem kínomban...Utánna volt a mostani BKV vezetőről is egy hír,hogy amíg az energia szektort vezette,addíg onnan is eltűnt gyanús ügyletek révén 7,5 milliárd forint....
Én elrebegtem egy imát Istenhez,hogy engedje meg egyszer csak 5 percre,hogy Én is odaállhassak a zsírosbödön szélére mint ezek!!
Ez LOPÁS!!!!
Én miért nem tehetem,csak egyszer az életben?!Nekem az is elég volna!!!!Ezek meg egyik helyről a másikra ülnek,és ott folytatják ahol a másik helyen abbahagyták!Loptál 7,5 miliárdot?Akkor te kellesz Nekünk,gyere-gyere itt még van pénz csak csepegtess Nekem is belőle!Vagy mit mondanak egymásnak?
Ez röhely,sokszor szégyenlem ezek miatt,hogy magyar vagyok!!!
Pontosabban egy baki csúszott,a tervezetbe,és sajna szeptemberig nem utdnak javítani rajta...
Elképesztő ez a pimaszság,ahogy a szemünkbe merik vágni,és nem is szégyenlik magukat miatta.
Ha belegondolunk,akkor milyen kárt okozó ügyletik lehetnk a háttérben amikről nem tudunk,ha ennyie pimaszul át mernek vágni minket.Egész egyszerűen MINDENT meg mernek tenni.Annyira sárosak a cégérdekeltségek,és egyébb ügyleteik miatt,hogy egyszerűen körbezsarolják egymást.
EGYIK sem kivétel,a fidesz sem,csak nekik jobb a promóciójuk....
Most a gazdasági válságra,és az emelkedő energiaárakra való tekintettel kikapcsolták egy időre a fényt az alagút végén,de megértésünket köszönik.:)
06:52-as!én egy kérdést tettem fel!! Más is tesz fel ilyen jellegű kérdéseket!
Legyél kedves ide ne irj többet, Mert nem a kérdésre válaszoltál!Az hogy én mit csinálok magán ügyem!Te nekem ne adj tanácsotkat!!És bizonyára pocsék az életed azért piszkálódsz ok nélkül,de ne itt tedd meg!!!
megérdésedet köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!