Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszes, KDNP vagy jobbikos...

Fideszes, KDNP vagy jobbikos szülők mit tennétek a tinédzser illetve huszonéves gyerekeitekkel ha kiderülne hogy meleg, leszbikus illetve biszexuális?

Figyelt kérdés
Ráadásul lenne egy éve mondjuk egy stabil párkapcsolata.
2012. jún. 10. 14:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Anyáék fideszesek,de nem eszerint nevelnek engem.Biszexuális vagyok,ők nem tudják.De ha megtudnák,állítom,hogy megutálnának és annyi vita lenne,meg háború,hogy azt nem tudnám elviselni.Szóval sosem mondom el nekik.2 éve stabil kapcsolatom van egy lánnyal,bár eléggé messze vagyunk egymástól sajnos,és ez rányomja a bélyegét a kapcsolatra.:( Nem lánnyal akarom leélni az életem,mondjuk..

Szülőként viszont biztos,hogy arra nevelném a gyerekem,hogy bármi van,mondja el,megbeszéljük a dolgokat.Az ő dolga ugyanis,hogy kihez vonzódik és milyen a szexuális identitása.:) És hogy nekem mi lesz a politikai beállítódásom?Ki tudja,szerintem nem is fog érdekelni a politika.Egy személyként ezért az országért nem tudok tenni sajnos semmit,főleg,hogy lány vagyok,és hiába is akarnék sok mindent változtatni,senki nem hallaná meg,nem történne akkor sem semmi,ha elmondanám,vagy ha leírnám!A hazaszeretetből amúgy még senki nem tudott megélni,viszont NAGYON BECSÜLENDŐ DOLOG,ha valaki igaz magyarnak érzi magát,de amúgy annak sem 10-16 éves korban kell kialakulnia,hanem később.Csak akkor már az ember inkább a megélhetéséért próbál küzdeni,nem másért.

17/L

2012. aug. 23. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!