Csak én látom úgy, vagy megint azokat pontozzák le, akik a pártállammal kapcsolatban némi kritikát is megfogalmaznak, míg az ajnározók maximális pontszámokat kapnak?
Ezt én is észrevettem
Ha Orbánék ellen írok valamit,leszavaznak.Ha a cigányokra egy rossz szót is írok,leszavaznak.Ha szerintem a zsidók teszik tönkre az egész világot,leszavarnak
Tehát ha bármit is mondok aminek van valóságalapja akkor leszavaz a sok agymosott média által manipulált kretén.De nem érdekel akinek van egy kis esze az tudja hogy akik nagyon le vannak pontozva azok valószínűleg az igazat mondják.
De azt bírom már hogy lepontoznak de nem írnák le az ő vélemányüket vagy hogy miért pontoztak le,csak pontoznak lefele mint egy eszetlen birka,ezek miatt tart itt az ország,mást sem tudnak csak lepontozni
Nem tudom milyen agymosásról beszéltek de én nem hallottam még egy zsidózót se képesnek lenni kifejteni a problémáját ami nem valami tökéletes hülyeségre ne lyukadt volna ki. Nem a médiát kell szidni, nektek kell megtanulni utánellenőrizni és értelmesen kifejteni az álláspontotokat.
Orbánékat ne lenne szabad szidni? Most épp meg van esve a kormány népszerűsége a szavazótábor oldalán is kicsit, ha a Fidesznek szólsz be röpködni fognak a pluszok. Nem tudom milyen kommenteteket pontozták le.
Jobbikosokból sok van a GYIKen, én úgy látom azok a fickók a legerősebb százalékszívók, nagyon védik a jogaikat és mindenkinek durván beszólnak és lehúzzák piros kezekkel.
Összeségében véve pedig az egész százalékrendszer egy hülyeség, amit a GYIKen már ezerszer kitárgyaltunk. Még a műveltségi témakörökben sem mindig feltétlenül az a helyes válasz amit a legmagasabban pontoznak. A Politika pontozása pedig tökéletesen használhatatlan. Okos ember nem a %-ok alapján dönt - ezt is pár hetente itt megeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!