Cigányok! Ti miben látjátok a megoldást?
Szerintetek hogyan lehetne a mostani helyzetet rendezni?
Ha lenne rá lehetőségetek, szeretnétek újra cigánytelepeket, cigányiskolákat, vajdákat, az életmódotokhoz kapcsolódó szakmákat?
Vagy szeretnétek a magyar szokásokat követve beilleszkedni, dolgozni, a magyarokkal együtt fellépni a bűnözés ellen?
Egyéb javaslatok?
Kérlek olvassatok bele ebbe a fórumba:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__302.. .
Elsősorban a 09:46-os hozzászólásra hívnám fel a figyelmet, mert hasznos!
Most csak cigány nemzetiségűek indulatoktól mentes, építő jellegű válaszát várom. A marakodásnak nincs értelme.
Akkor ti pozitív példa vagytok.
Arról mi a véleményed: mi lenne a megoldás a többieknek, akik nem tudnak beilleszkedni?
Hát itt nem nagyon fogsz sok építö jellegü választ kapni sejnos.
A probléma nem csak a bünözö cigányok, hanem az ostoba magyarok is. Sajnos az emberek iszonyu hitelek vettek fel mert azt gondolták hogy rendszerváltás egyböl milliomossá teszi öket, amibe buknak bele sorba, és két réteget hibáztathatnak vele, a cigányságot és a politikusokat. Nem mondom, hogy bármelyik is szent lenne, de sokszor azok az emberek akik csak tv-böl értesülnek mindenröl, akiknek soha semmi kapcsolatuk nem volt cigány emberrel, azoknak van a legnagyobb szájuk. Elköltik a fizetésüket a Tescoban hüleségre, aztán meg szídnak valakit, meg a legnehezebb magukban keresni a hibást.
Székesfehérváron éltem 5 évig, és minden sarkon azt lehetett hallani, hogy ki mivel lop csal hazudik, auto kereskedés, kábszer dillerkedés, kurwa futtatás, stb... Kimondatlanul is mindneki tudta ki mivel keresi a pe´nzét miböl épített villákat az öreghegyen. Ezek között egyetlen egy ember sem volt cigány, max egy két csatlosuk volt sötétebb börü, de nagygoréknak egy felmenöje sem volt cigány. A cigány bünözést is fehérek irányítsák, a cigányok max az alja munkát végzik el, de a nagy pénzt nem ök kapják.
11:35 Indulatoktól mentes, építő jellegű választ vártam! Inkább írd meg szerinted hogyan lehetne rendezni a helyzetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11:13 Érdekes felvetés. Én magyar vagyok. A családomra, az ismeretségi körömre ez a viselkedési mód soha nem volt jellemző. Persze biztos létezik ilyesmi.
A város, ahol élek relatíve biztonságos (kisváros). Cigányok is élnek itt, de nem tömegesen. Rájuk soha nem hallottam panaszt.
A szomszéd nagyvárosban viszont félnek a cigányoktól. Éjszaka az utcákon randalíroznak bandákban, betörnek a házakba. Családtagomékhoz is betörtek, a környékükön elég sok helyre. A szomszédukhoz fényes nappal. Látták az elkövetőket: cigányok voltak. Ezek nem koholmányok.
Hogyan lehetne változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!