Elnézést de az NSZK-ban gyerekként csak rosszat hallottam a Kádár rendszerről.A németek szerint "untermensch" emberek voltak a kommunisták.És én németek között nőttem , ezt hallottam ezt tanultam.
De még mindig az a véleményem hogy a kommunisták egy untermensch népség.
2012. máj. 31. 15:47
12/32 anonim válasza:
Szóval az NSZK-ban ilyen-olyan fúúúj emberek voltak a kommunisták. Amikor meg leomlott a berlini fal, akkor meg sírva ölelték-csókolták azokat fúúúj embereket. Sőt, a vezetőiket is nagyrészt közülük választották.
2012. máj. 31. 15:50
13/32 anonim válasza:
85-től elég jól beindult a családi vállalkozás, előtte nem nagyon volt mozgástér. Az elmúlt 15 évben megint az megy, hogy hogyan csavarják ki az ember kezéből a pénzt. A korrupció végig jelen van. Ráadásul politikailag az egyik rendszer a másikra épült, minden jelentős politikus vagy a családja mszmps-volt.
2012. máj. 31. 15:52
14/32 anonim válasza:
Szerintük ez egy romlott szennyezett rendszer.Úgy értették hogy akik a kommunizmust okozták ők az untermenschek.
2012. máj. 31. 15:52
15/32 anonim válasza:
Szégyen hogy egyeseknek megfordul a fejében a Kádár-rendszer visszasírása abban az időben üldözték a magyart. Nemzetünk egyik legszörnyűbb időszaka.
2012. máj. 31. 16:42
16/32 CMD válasza:
Na most azt már tudjuk, hogy az emberi memória 2 évig tart, utána pedig minden automatikusan megszépül, hiszen az emberek már kezdik szépnek látni az MSZP 8 éves ámokfutását.
Na most ha belegondolunk, hogy mondjuk ez a megszépülés az évek haladtával exponenciálisan nő, akkor bele se merek gondolni, hogy milyen szépnek láthatják a Kádár-rendszert.
2012. máj. 31. 16:56
17/32 Problem2 válasza:
Kádár-rendszer egy hazug rendszer volt ,ami magában hordozta az összeomlást.
Előző tudod miért sírják vissza az elmúlt 8 évet ill. a Kádár-rendszert?Mert a fölvett hiteleket jóléti intézkedésekre,béremelésre és szociális juttatásokra költötték.Nem olyanokba ami profitot hozott volna ,vagy előre vitte volna az országot pl.beruházás,oktatás,K+F.
De amikor a hitelt vissza kell fizetni ,az természetes hogy nehezen megy!
Ez a rendszer sokkal inkább ,mint a idióta kommunizmus.Vagy akinek nem tetszik az mehet Kubába,Kínába vagy esetleg Észak-Koreába.
2012. máj. 31. 18:21
18/32 nem dávid válasza:
Ez a mostani rendszer jó lenne csak a politikusaink az ország pénzét szétlopták illetve folyamatosan hibás döntéseket hoztak.
2012. máj. 31. 18:33
19/32 anonim válasza:
"A németek szerint "untermensch" emberek voltak a kommunisták"
Aki a németekre hallgat az olyan ostoba lesz mint te.
2012. máj. 31. 23:23
20/32 anonim válasza:
A Kádár rendszerben senki nem éhezett,nem fázott,volt lakása,és... "milyük" volt még nekik?? Na "milyük"??MUNKAHELYÜK!!!Sok sok munkahely,sőt annyi volt,hogy aki valamilyen oknál fogva nem óhajtott dolgozni,azt úgy elvitték mint a szart.Közveszélyes munkakerülésért,csúnya szó de hatásos volt a bűnözés ellen.Ezt az elmúlt nyolcévezést,meg a Kádár rendszerre mutogatást hagyjuk, a jelen kormány tevékenységének fényében.Mutogatni ide kéne ami itt megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!