Ti meglepődnétek ha ez történne?
"Meglepődnék,mert Orbánt annyian védik,hogy senki nem férhet ilyen szándékkal a közelébe."
Szerintem ez maximum Amerikára igaz. Ott nem történhet meg ilyen.Bár Kennedy-t is megölték...
Bezzeg minket nem védene senki
"Meglepődnék,mert Orbánt annyian védik,hogy senki nem férhet ilyen szándékkal a közelébe."
Már bocsesz, de ehhez mért kéne a közelébe férni?
"Orbán Viktort fejbe lőtte egy ismeretlen tettes
Kösz hogy elmondat mindenkinek a tervem!Nagyon kedves vagy."
Szólhattál volna előtte,mert együtt többre mennénk.
"Nagyon csúnya dolgoknak kellene ahhoz történnie, hogy valaki gyilkosságra vetemedjen."
Mert ami most van az nem elég csúnya??? Mi lenne még akkor ennél is csúnyább? A szemünk láttára adna egy roma kisfiúnak szaloncukrot,magyarnak meg virgácsot Karácsonykor?
Meglepődnék, mert addig nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet Magyarországon is.
Viszont nem tudom, hogy mégis mit várnátok az esettől? Oké, Orbán meghalna, 2014-ig a Fidesz megválasztana egy másik miniszterelnököt (nem vagyok jós, de szerintem Lázár lenne a legvalószínűbb helyettese).
Tehát értitek, attól, hogy Orbán meghalna még nem szublimálna el a Fidesz. :D És legfőképpen nem kerülne hatalomra ennek folytán egyből a Jobbik, vagy az MSZP.
Igazából nem sokat változtatna a helyzeten, ráadásul úgy néz ki, hogy 2014-ben is a Fidesz nyer, akkor már 5 évre. Szóval 2019-ig biztosra vehetitek a Fidesz.
Konklúzió: baromira nem számítana, ha holnap megölnék Orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!