Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti meglepődnétek ha ez történne?

Ti meglepődnétek ha ez történne?

Figyelt kérdés
Ha egyszer csak azt hallanánk a híradóban hogy Orbán Viktort fejbe lőtte egy ismeretlen tettes,egy utcai beszédén. Vagy ha pokolgép robbanna a parlamentben/előtt.

2012. máj. 29. 19:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"Meglepődnék,mert Orbánt annyian védik,hogy senki nem férhet ilyen szándékkal a közelébe."

Szerintem ez maximum Amerikára igaz. Ott nem történhet meg ilyen.Bár Kennedy-t is megölték...

Bezzeg minket nem védene senki

2012. máj. 29. 19:35
 12/25 anonim ***** válasza:
80%

"Meglepődnék,mert Orbánt annyian védik,hogy senki nem férhet ilyen szándékkal a közelébe."

Már bocsesz, de ehhez mért kéne a közelébe férni?

2012. máj. 29. 19:35
 13/25 A kérdező kommentje:

"Orbán Viktort fejbe lőtte egy ismeretlen tettes

Kösz hogy elmondat mindenkinek a tervem!Nagyon kedves vagy."

Szólhattál volna előtte,mert együtt többre mennénk.

2012. máj. 29. 19:36
 14/25 A kérdező kommentje:

"Nagyon csúnya dolgoknak kellene ahhoz történnie, hogy valaki gyilkosságra vetemedjen."

Mert ami most van az nem elég csúnya??? Mi lenne még akkor ennél is csúnyább? A szemünk láttára adna egy roma kisfiúnak szaloncukrot,magyarnak meg virgácsot Karácsonykor?

2012. máj. 29. 19:38
 15/25 anonim ***** válasza:
91%
Ami húsz éve van, az mind egyfolytában csúnya, szóval azon lepődnék meg, ha valaki pont most kezdene el lövöldözni, ha már eddig ráért.
2012. máj. 29. 19:39
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Manapság már nehéz az ilyet titokban tartani, így kivitelezni is.
2012. máj. 29. 19:50
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
ÁllÍtolag van étel kóstolója.
2012. máj. 29. 19:54
 18/25 CMD ***** válasza:
90%

Meglepődnék, mert addig nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet Magyarországon is.

Viszont nem tudom, hogy mégis mit várnátok az esettől? Oké, Orbán meghalna, 2014-ig a Fidesz megválasztana egy másik miniszterelnököt (nem vagyok jós, de szerintem Lázár lenne a legvalószínűbb helyettese).

Tehát értitek, attól, hogy Orbán meghalna még nem szublimálna el a Fidesz. :D És legfőképpen nem kerülne hatalomra ennek folytán egyből a Jobbik, vagy az MSZP.

Igazából nem sokat változtatna a helyzeten, ráadásul úgy néz ki, hogy 2014-ben is a Fidesz nyer, akkor már 5 évre. Szóval 2019-ig biztosra vehetitek a Fidesz.

Konklúzió: baromira nem számítana, ha holnap megölnék Orbánt.

2012. máj. 29. 20:12
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Lázárt nem szeretik az emberek annyira, mint Orbánt. És soha nem is fognak érte rajongani.
2012. máj. 29. 20:18
 20/25 Dick Esmen ***** válasza:
Meglepődni meglepődnék,de nem sajnálkoznék.
2012. máj. 29. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!